Dénia.com
Buscador

«Les veritats sobre el TRAM»

24 de febrero de 2023 - 14:12

Des de la posada en servei de nou de la Línia 9 del TRAM d'Alacant a la comarca de la Marina Alta, aquesta infraestructura ha patit un assetjament continu i sorprenent des de diferents corrents polítiques.

Des de Compromís, partit que a la Marina sempre ha presumit de 'fer comarca', de sobte sembla molestar un mitjà de transport que torna a vertebrar-nos i connectar-nos i que, a més, en el cas particular de Dénia, ens ha dotat d'una gran avinguda com la de Joan Fuster molt allunyada de l'antiga barrera que les vies suposaven per a la integració de la zona del Montgó.

Però més greu encara és la postura del Partit Popular, no pel fet d'estar en contra o a favor del TRAM (lliures són d'opinar-ne el que vullguen), sinò per l'intent groller de manipular l'opinió pública mentint descaradament sobre la viabilitat del servei actual, aprofitant les notícies recents sobre els Rodalies de Cantàbria i Astúries.

No es pot tractar la ciutadania d'aquesta manera, pretenent que compre discurso falaços. No es pot servir així al poble, sense que importen els mitjans per a assolir els objectius.

I no es deuria d'intentar embrutar d'aquesta forma un servei públic en la modernització del qual s'han invertit 150 milions d’euros, sufragats majoritàriament amb ajudes de fons europeus, per a acabar amb la situació de deixadesa de la línia i la perillositat conseqüent heretada dels successius governs del Partit Populat a la Generalitat.

La mateixa deixadesa en què han estat durant dècades els ponts que jalonen el recorregut del TRAM fins a Alacant i que el Govern de Ximo Puig està rehabilitant, cosa anunciada i informada a la ciutadania des del primer dia.

I ara ve el senyor Mazón a interessar-se pel TRAM? Ja ens té acostumats a aquest tipus d'actuacions cara a la galeria i a 'brindis al sol' com prometre una solució definitiva per a la connexió amb Gandia sense tindre cap tipus de competència en la matèria.

No sé si ens fa més vergonya o pena aquesta manera d'enfrontar unes eleccions, autonòmiques i municipals. Però per a respondre a aquesta estratègia lamentable, i tan poc respectuosa amb la ciutadania, sempre ens tindran davant, amb la màxima transparència.

No es pot aspirar a presidir el Govern de tots els valencians i valencianes amb la mentira com a regla.

3 Comentarios
  1. Yolanda dice:

    Si el concepto de este tren es comunicar los pueblos del interior, lo acepto .
    Pero no me quieran vender que comunica con Alicante, porque tres horas de viaje y sin baños no es un transporte operativo para comunicar con un centro urbano importante donde hay aeropuerto.Denia es un pueblo aislado con unas comunicaciones con las capitales de provincias nefasta.una vergüenza que Gandia no tenga unión con Denia mediante un ferrocarril y así tener una vía de transporte más rápida con Valencia.

  2. Lluis dice:

    Senyors del PSPV, 3h a Alacant no son per a estar orgullosos


37.861
4.465
12.913
2.510