Dénia.com
Buscador

Opinión Compromís per Dénia: «Les obres de Marqués de Campo són una actuació electoralista»

03 de febrero de 2023 - 14:53

Des de Compromís considerem que les obres de Marqués de Campo per a millorar el paviment són una actuació electoralista de l’equip de govern que afectarà la ciutadania i als sectors econòmics de centre de Dénia. A través dels mitjans i persones presents en associacions, comerç i hostaleria, hem pogut saber que les obres es realitzen perquè la situació del carrer suposa “un perill per al tràfic motoritzat i la circulació de les persones”, i que pararan durant les festes i Setmana Santa.

Des del nostre punt de vista, estes actuacions no són prioritàries ni una emergència, no s’han fet amb la previsió correcta, ni s’han consensuat.

És cert que s’ha convocat a reunions als comerciants, hostalers i associacions festives que puguen estar afectades per les obres, però les han convocades per a INFORMAR dels treballs i terminis de les obres. Això no és tindre'ls en compte, és avisar-los del que hi ha. Pensem que ha fallat, una vegada més, el diàleg i el consens amb la societat.

Diguem que no s’han fet amb la previsió correcta perquè se’ls convoca als afectats esta setmana, quan el projecte va ser aprovat per junta de govern el 15 de desembre, i comença ja la setmana que ve. Ens preguntem... No hi havia possibilitat d'executar-se esta actuació en estos quatre anys? Per què no es va programar en una temporada més apropiada per al carrer, que ara entrarà en temporada alta de festes i turisme? Si cada data assenyalada s’ha de parar l’obra, no estarem fent feina de matalafer, fer i desfer?

I per últim, pensem que estes obres no són una prioritat, perquè estem molt d’acord en el fet que es millore este vial, però també hi ha millores o obres en altres zones fora del centre que no s’estan contemplant... En eixe sentit, encara seguim esperant que s’execute la redona del Montgó, que bona falta fa per a millorar el trànsit i que ens van prometre a nosaltres i a tota la ciutadania. També hem sabut esta setmana que, alguns treballs, com la plaça del solar de Marqués de Campo, hauran d’esperar a la següent legislatura, i això que portem tota aquesta amb eixe tema. I també, a este pas, sembla que haurem d’esperar a tindre el Pressupost General de 2023 a la següent legislatura.

Però bé. Fer coses està molt bé. Dir que van a fer-se també. Però fer-les bé, en temps i forma, està millor. Tenim la sensació que este tipus de gestions són, com altres exemples, producte de la improvisació i l’electoralisme. Diu el PSPV que està #senseparar. Doncs igual haurien de parar-se a fer les coses com i quan toca.

2 Comentarios
  1. Jose Luis dice:

    Esta gente de Compromis, es k no saben hablar castellano,? y no deben de saber que esta pagina tambien la leemos personas que aunque no somos de Denia, y no tenemos la suerte de hablar y entender Valenciano,si que pagamos nuestros impuestos en Denia, y merecemos un respeto.

  2. Jose Luis dice:

    Esta gente de Compromis, es k no saben hablar castellano,? y no deben de saber que esta pagina tambien la leemos personas que aunque no somos de Denia, y no tenemos la suerte de hablar y entender Valenciano,si que pagamos nuestros impuestos en Denia, y merecemos un respeto.


37.861
4.465
12.913
2.510