Dénia.com
Buscador

«En poc més de 100 dies hem aconseguit posar en marxa la renovació de les llums de Joan Fuster i Diego Mena»

25 de septiembre de 2023 - 20:12

OPINIÓN Valen Alcalà, concejal de Esports de Dénia

Respecte a les declaracions del PP a través del seu regidor, Juan Carlos Signes, en les que manifesten la seua preocupació per la il·luminació de les instal·lacions esportives, comentar que tal com els vam explicar en la comissió informativa pertinent, la situació lumínica de les instal·lacions va ser un dels principals temes a tractar a l’inici de legislatura, donat que va ser una de les principals demandes dels clubs i escoles al reunir-nos amb ells.

I per eixe motiu, des de l’Ajuntament es va acordar amb l’empresa encarregada de la substitució lumínica en diversos punts de Dénia una millora de contracte, en la qual s’ha inclòs la substitució d’il·luminació en diverses instal·lacions esportives. Així, s’ha abordat de manera prioritària el canvi en espais com el Diego Mena i el Pavelló de Joan Fuster, lloc on ja s’ha intervingut.

La següent intervenció per ordre d’urgència, prevista per al Diego Mena, és imminent i serà una realitat les pròximes setmanes, simplement estem a l’espera que arribe el material demandat per l’empresa per a efectuar el canvi. Cosa que ja tenen coneixement el CD Dénia i la resta d’escoles usuàries.

Des d’Esports i des d’este equip de govern estem treballant per millorar en general les deficiències en instal·lacions esportives, sempre des del diàleg i la comunicació amb els agents implicats, amb un full de ruta realista. Estes actuacions i les pròximes previstes contrasten amb la “falta de planificació en les instal·lacions esportives” que ens critica el regidor popular. I és que en el temps en què ells van governar Dénia, des de 2009 a 2015, no es va fer cap actuació integral al respecte més enllà de reparacions puntuals. I si parlem de falta de planificació tal volta cal posar com a exemple del seu projecte de Joan Fuster, el qual requereix de constant reparació de deficiències amb la inversió constant que suposa. Que els pregunten als clubs esportius al respecte.

Per tant, entenem la preocupació del regidor, però no té sentit crear alarma de problemes quan les solucions ja estan en marxa, i més quan ja han sigut explicades tant en comissió informativa com a les entitats afectades.

9 Comentarios
 1. Gosarro dice:

  Trabaja hombre, que aun eres joven para vivir del cuento. No te quedes de brazos cruzados. Actua.exige. trabaja.

 2. Mamen dice:

  Los accesos posibles desde Assagador de la Marjal al polideportivo carecen de iluminación y aceras transitables. Es necesario dar continuidad al Carrer Bot por detrás del club de tenis, aunque sea solo peatonal, para reducir tiempo y uso de vehículos para llegar al centro

 3. Lluis dice:

  Molt bona explicaciò. De vegades sembla que els partits ja van amb la pistola carregada i es queixen per anticipat dr coses ja en marxa

 4. Rufian dice:

  Siempre tarde con excusas. No les da vergüenza siempre la excesiva para todo?


37.861
4.463
12.913
2.630