«Política 'fake'»
Dénia.com
Buscador

«Política ‘fake’»

03 de junio de 2024 - 14:34

OPINIÓN | Socialistes de Dénia

No és lícit utilitzar la mentira de manera sistemàtica com a recurs en política. No és lícit, tampoc, en campanya electoral.

No és lícit mentir a la ciutadania amb l’única intenció de desvirtuar la feina feta per un govern anterior i així apuntar-se ‘tantos’ tramposos amb els projectes engegats per partits d’un altre color i, afortunadament, d’una altra sensibilitat.

Perquè el que està fent a Dénia el Partit Popular denota una falta absoluta de sensibilitat, però també de respecte per les ciutadanes i els ciutadans. Mentir reiteradament, obertament, descaradament, tractant-nos als deniers i denieres com a ciutadania de segona que ha de conformar-se amb les ‘troles’ que un dia sí i un altre també ens regalen per a justificar l’abandonament a què sotmeten els serveis públics i la política amiguista que practiquen (res nou, d’una altra banda).

Sí, una introducció dura la d’aquest article, que evidencia l’enuig plenament justificat que han provocat les paraules que ahir van pronunciar a Dénia el senyor Carlos Mazón, tot un president de la Generalitat, i la portaveu local de PP, Pepa Font.

Deixarem de banda els anuncis que el senyor Mazón va fer, en plena campanya electoral, aprofitant la informació privilegiada que té com a càrrec públic… Però és que, a més, l’actual cap del Consell va assegurar que «durante ocho años, el alcalde de Dénia no cedió los terrenos para el segundo centro de salud» i que la cessió s’ha fet fa quinze dies, interpretant fins i tot, amb un cinisme que espanta, que «sabías que (con el Botànic) no había voluntad política de hacer el centro de salud».

I per a acabar de cuinar la ‘trola’, Pepa Font, reconvertida ara per interés en ‘hooligan’ d’un Partit Popular que en el seu dia va menysprear i abandonar, la repeteix; la mateixa Pepa Font que dijous passat va votar SÍ a la moció en què s’exigeix a la Generalitat la construcció de la infraestructura sanitària pendent i on es diu literalment que «l’Ajuntament de Dénia va cedir 2.500 metres quadrats del solar de Miguel Hernández per a construir un centre de salut en juliol del 2016».

Resulta que sí, que el senyor Mazón i la senyora Font són de l’escola de la política ‘fake’ que el Partit Popular està desplegant des de fa anys per a empastrar un escenari polític que els era advers.

Tanta por tenen a la veritat?

Tanta por tenen a què la ciutadania recorde qui va privatitzar la sanitat d’aquesta comarca? Qui va blindar per a Marina Salut un contracte milionari? Qui va ‘vendre’ la sanitat de la Marina Alta a una empresa privada?

Tanta por tenen a què la ciutadania recorde que Marina Salut va intentar guanyar-se una pròrroga, que el PP tenia ja molt clara, prometent a nou mesos d’expirar l’adjudicació el centre de salut que ens deu des de fa 20 anys?

Tanta por tenen a què la ciutadania recorde que va ser el govern del Botànic el que va iniciar l’expedient de finalització del contracte i la pressió dels habitats d’aquesta comarca la que va desfer els plans del PP de continuar fent negoci amb la sanitat pública?

Potser els fa por que recordem que l’actual conseller de Sanitat, Marciano Gómez, és un dels principals responsables de la privatització de l’Hospital de Dénia.

O potser, tota aquesta pantomima pretén que oblidem que la concessionària ens deu diners, inversions i infraestructures que ara no ha de pagar el poble. Generalitat ha de reclamar a Marina Salut tot el que deu a aquesta comarca i amb la liquidació executar els projectes pendents, entre ells, el segon centre de salut que té terrenys cedits per l’ajuntament a la Conselleria de Sanitat des de l’any 2016 (acord plenari aprovat per unanimitat de tots els grups polítics, també pel Centre Unificat-GD de la senyora Pepa Font).

Deja un comentario
 1. Enrique dice:

  Pues que yo sepa la reversión a la sanidad pública del Hospital de la Marina que tanto estaban pidiendo los partidos de izquierda no se llevó a cabo con el gobierno del PSOE que estuvo en la Generalitat durante dos legislaturas sino recientemente con el gobierno del PP. Estos son hechos. Lo de acusar a otros de mentir, y lo del fango es, creo yo, una estrategia de la izquierda que siempre inventa algo (se acuerdan de las cartas con balas?) o se aprovecha de que algo ocurra (bombas del 11M ) para sacar ventaja en las elecciones.

 2. Fortuna dice:

  Y ABANDONO TOTAL .

 3. Grimito dice:

  PSOE los más mentirosos de España.

  Calle elche desde octubre iban a realizar actuaciones. Según PSOE era lo primero que iban a trabajar en esta legislatura. Un año después han hecho de todo menos lo que prometieron en las elecciones.

  Tan solo es un pequeño ejemplo. Espero que los mentirosos que hayan escrito este artículo respondan sobre la calle elche. Por poner un ejemplo de tantos incumplidos en esta legislatura y anteriores.

  Vendehumos fakes.

 4. Diego dice:

  No es mentira, es cambiar de opinión.
  Lo dice, hace y predica su Amo y Señor Sánchez.
  No estarán hablando mal de su jefe?
  No sigan por ahí que los manda a galeras.


37.861
4.463
12.913
2.770