Dénia.com
Buscador

«No, senyora Font, vosté no és una opció»

01 de junio de 2023 - 12:18

OPINIÓN PSPV-PSOE Dénia

El Partit Popular no és una opció per als Socialistes de Dénia. Així de clar ens volem manifestar des del PSPV-PSOE de Dénia davant les últimes declaracions de la senyora Pepa Font.

Sabem com se les gasta i que la ideologia no és un problema per a ella a l’hora de satisfer la seua ambició política. Ho ha demostrat durant tota la seua trajectòria, de partit en partit i com a instigadora d’una moció de censura, amb trànsfuga inclòs, contra el govern legítim socialista de l’alcaldessa Paqui Viciano.

A vosté li agrada més fer i desfer en despatxos. Nosaltres som molt transparents, per això li diem ja públicament que el PP no és una opció per a governar.

La seua altura política i els valors que defensa queden de manifest quan s’atreveix a dir obertament que tenint en compte que ara governarà el Partit Popular a la Generalitat (amb Vox, no ho oblidem), vosté és el que més convé a Dénia. I ho diu el mateix dia que la premsa avança la paralització de la reversió de l’Hospital de Dénia

Una nova mostra de com entén el PP la política, del xantatge i l’ús partidista dels recursos, els diners i els serveis de totes i tots.

No, senyora Font, vosté no és una opció.

Els Socialistes de Dénia tenim molt clara la nostra aposta per reeditar un pacte de progrés amb Compromís, que continue permetent la millora de la nostra ciutat i no perga mai de vista els valors que han fet de la nostra una societat democràtica, solidària i de justícia social.

Deja un comentario
 1. Luis dice:

  Sr. Grimalt tanto usted como la Sra. Font, como los representantes del resto de partidos, son opciones y es una lastima que sean las únicas opciones.

 2. VecinoMarines dice:

  Señor Grimalt, se va a poner a trabajar o va a continuar con esas pataletas de niño pequeño?
  Hay que recordarle que han perdido la mayoría absoluta? … quizás por impuestos excesivos? quizás por la aprobación express de un PGE que hipoteca el futuro de Denia y sus ciudadanos? O…. quizás por esa política izquierdosa de País ya trasnochada?
  Sin duda, han ganado las elecciones, pero un 9-7 expresa un claro sentir de la Ciudadanía que usted parece no entender.
  Haga usted gala de esa progresía que tanto exhibe y lleguen a un acuerdo entre todos los partidos para gobernar y darnos la Dénia qué queremos y merecemos, sin esos Egos y Prepotencia que no llevan a ninguna parte.

 3. Alicia dice:

  Señores y señoras del PSOE no sean tan prepotentes.hay que ablar con todos los partidos políticos hay que mirar lo mejor para DENIA y sus ciudadanos .No es el dueño y señor menos chuleria. Y atrabajar

 4. Manuel Femenia. dice:

  Que vergüenza de alcalde padecemos.
  Si al final sale elegido a pesar de perder el 50% de los apoyos Denia perderá otros 4 años para avanzar.


37.861
4.463
12.913
2.760