Dénia.com
Buscador

«El robatori del discurs progressista per a amagar la falta d’idees»

22 de febrero de 2023 - 17:29

Escoltar la dreta parlar de «recuperar el carrer per a les persones» i d'un canvi necessari en el model de mobilitat ens causa cert orgull en veure com el Partit Popular s'apropia del discurs progressista que els Socialistes de Dénia portem anys defensant i aplicant a Dénia, amb mesures concretes que han resistit els embits d'eixa mateixa dreta fins a, sembla ser, convéncer-la...

Escoltar en la mateixa intervenció com la candidata popular a les municipals, Pepa Font, amb llarga trajectòria política (amb el PP i també en contra d'ell), proposa com a gran innovació tornar a obrir al trànsit Marqués de Campo causa un poc d'espant, per la manifesta incongruència i per la sospita que el PP intenta disfressar de mesura amable i sostenible un clar retrocés en la millora del model urbà de la nostra ciutat.

Agraïts per este robatori de discurs tan inesperat, que no fa si no corroborar que la major transformació de Dénia en dècades ha calat com a positiva fins i tot en les ments més reàcies.

Però al mateix temps desconfiats de les intencions que hi al darrere d'este 'lavado de cara' que intenta fer-se la senyora Font acompanyada, ni més ni menys, que per Antoni Pérez, l'alcalde del PP de Benidorm, ciutat emblema de l'urbanisme més ferotge que ha viscut el nostre territori durant el darrer mig segle.

Potser, simplement, esta apropiació del discurs progressista respon a la falta d'idees noves que presentar a la ciutadania. Exemples en tenim d'esta adaptació del PP per a sobreviure sense ideologia pròpia i coherent: a la capital espanyola les amenaces de reobrir als cotxes Madrid Central van cessar en arribar els populars al govern municipal.

Potser, simplement, s'intenta esquivar que els veïns i veïnes de Dénia prenguen consciència de les conseqüències reals d'obrir de nou carrers al trànsit: perdre un espai per a passejar i gaudir tranquil·lament del comerç i la restauració locals i tornar a conviure-hi amb el fum i el soroll dels cotxes. I això NO és recuperar els carrers per a les persones.

Res bo augura la foto amb l'alcalde benidormí... Sembla que l'aposta de la senyora Font és el 'model Benidorm', en lloc del tan envejat model turístic i urbà denier.

6 Comentarios
 1. Luis dice:

  Ni PP ni PSOE. Yo vengo aquí por esta afirmación:

  «….en lloc del tan envejat model turístic i urbà denier….»

  ¿Envidiado?…¿Modelo turístico? ¿Modelo Urbano?….Ella se lo guisa y ella se lo come.

 2. Omniway dice:

  La verdad es que el discurso de FONT es bastante “hablar por hablar”, pero el tuyo también. No sé a qué viene lo de “Modelo Benidorm”.
  ¿Que pretendes? ¿Engañar a la gente haciéndole creer que van a convertir Denia en n un montón de edificios altos? Por favor, no digas tonterías porque parece que nos quieres manipular.
  Además, el modelo Benidorm siempre ha sido muy alabado por socialismo. Yo recuerdo a Alcaldes socialistas de DÉNIA diciendo que Benidorm es un arte de construcción ya que se construye a lo alto y así queda mucho espacio para zonas verdes y disfrute de la ciudadanía. Ahora tú vas y te cargas ese discurso y atacas al PP diciendo que se contradicen. Igual que tú.
  Lo que os pasa a ambos es que solo tenéis anhelo de poder. Como a casi todos los que os presentáis.

 3. JOAN VERDU dice:

  Lo de Pepa Font haciéndose fotos al lado del alcalde de Benidorm (¡¡¡de Benidorm!!!) dando lecciones sobre urbanismo y turismo (de Benidorm!!!) es de los mejores sainetes que he visto en mucho tiempo. Si ya me parece una exageración lo volcada que está Dénia con el turismo ahora, imagínate si viene el modelo Benidorm.
  Dénia para las personas, pero para las personas que urbanizan, las que explotan, las que especulan. No cuela, Font, no cuela


37.861
4.465
12.913
2.510