CFS Dianense overwinning in het eerste spel van het voorseizoen

13 september 2017 - 00: 30

CFS Dianense speelde afgelopen zaterdag, hun eerste voorseizoenwedstrijd. De dianenses stonden thuis tegenover de CFSFutsaCar de Carcaixent, van regionale categorie, die ze met 3-2 wonnen.

De game had een duidelijke dominantie. De lokale bevolking droeg de zangstem, controleerde het bezit van de bal en genoot van de beste kansen.

Het team van Luismi, dat slechts drie trainingssessies had, kwam naar voren met een doelpunt van Pauet na een goed spel door de band. Binnenkort duurde de vreugde voor de dianenses, die een paar minuten later pasten in het doel van de gelijkspel.

Met 1-1 gingen ze rusten. In de hervatting draaiden de lokale bevolking op zoek naar overwinning, maar keer op keer stortten ze neer op de doelman van Carcaixent, die ongetwijfeld de beste van zijn team was. Ondanks het Dianense-domein kwamen de bezoekers naar voren door gebruik te maken van een lange bal achter de verdediging.

Met de score tegen bereikte het team van Dénia een recessie waarin hij op het punt stond de derde te passen. Ondanks de slachtoffers van Lunar en Igor als gevolg van een blessure, gooiden de dianenses niet in de handdoek en draaiden zich om om de comeback te zoeken. Borja genoot verschillende keren om te binden, maar allemaal zonder geluk.

Bij afwezigheid van iets meer dan een minuut bracht Jordi de wedstrijd in evenwicht en een paar seconden later bereikte Borja het overwinningsdoel na gebruik te hebben gemaakt van een rebound aan de rand van het gebied.

Voor de CFSDianense speelden ze: Angel, Antonio, Ayoub, Iborra, Pauet, Borja, Escortell, Igor, Llinares, Mateu en Jordi.

De dianenses keren deze week terug naar training om hun tweede vriendschappelijke wedstrijd voor te bereiden, die ze zullen spelen op zaterdag 16 september in La Vila, voor het lokale team, dat in de 3e divisie speelt.