CFS Mar Dénia wint voor hun fans in de laatste wedstrijd van het seizoen thuis

Mei 23 van 2022 - 09: 44

Met hun huiswerk gedaan en zodra hun duurzaamheid in de Derde Klasse was verzekerd, stond Mar Dénia voor de voorlaatste dag van de competitie en de laatste thuiswedstrijd die hun fans een overwinning wilde bieden.

De wedstrijd begon met veel ritme en in minuut 3 een goede stage van Rober langs de vleugel, legde de bal op de doellijn en zorgde ervoor dat de bezoekende verdediger, in zijn poging om te wissen, op eigen doel scoorde, waardoor het 1 -0 in markering. Beide teams gingen in de aanval en zonder een duidelijke dominator kwamen de kansen in beide goals en werden op sommige momenten een echte correcalle.

In de 10e minuut na een buitenschot was het 1-1 en een minuut later zorgde een ander schot vanaf de rand van het strafschopgebied voor 1-2. Het gebrek aan kracht in de verdediging woog het Dianense-team dat zag hoe in de 14e minuut de 1-3 binnenkwam, een doelpunt snel beantwoordde want in de volgende wedstrijd scoorde Rober de 2-3 maar een nieuwe defensieve fout betekende de 2-4 in de minuut 16.

Beide teams bleven zich concentreren op het rivaliserende doel en in de 18e minuut scoorde Rober opnieuw de 3-4 die het gat dichtte, maar opnieuw reageerde de bezoekende ploeg op het volgende spel met een schot van buitenaf dat de stand op 3-5 bracht. Er waren nog 2 minuten te gaan voor de pauze en de fans waren ongelovig over de situatie van de wedstrijd en nog meer toen Rober in de laatste minuut voor het eerst 4-5 kreeg en Jordi er 5-5 van maakte bij de zoemer waarmee de pauze was bereikt.

Het tweede deel was anders en CFS Mar Dénia ging rustiger naar het veld op zoek naar balcontrole. Het tempo van het spel bleef erg hoog, maar de spelers van David Jaen slaagden erin de bal vast te houden, waardoor de rivaal zwaar lichamelijk werd belast. In de 23e minuut zette Rober, na een goede combinatie, de Dianenses op voorsprong en bracht de stand 6-5 op het scorebord.

Torrevieja bleef over het hele veld sterke druk uitoefenen en in de 26e minuut, na het stelen van de bal, wierp dit zijn vruchten af ​​door 6-6 te scoren. Met gelijkheid op het scorebord gingen ze het laatste kwart van de wedstrijd in. In de 31e minuut, na het stelen van de bal, lanceerden Josep en Isaac een snelle tegenaanval die de laatste op 7-6 bracht. Opnieuw stond Mar Dénia voorop op het scorebord, aangemoedigd door een menigte die van de show begon te genieten. Met nog vijf minuten te gaan zette de bezoekende coach een speler op zoek naar de keeper op de baan.
van de comeback, maar een minuut later na balverlies scoorde Rober met een precies schot vanuit zijn veld de 8-6. De bezoekers bleven als 5 spelen, maar Mar Dénia, met een goed geordende verdediging, slaagde er keer op keer in om de bezoekende aanvallen te stoppen. Met nog een minuut te gaan scoorde Rober opnieuw een nieuw doelpunt, waarmee hij een spectaculaire persoonlijke middag afsloot met 6 goals en de stand op 9-6 zette waarmee het einde van de wedstrijd werd bereikt.

Volgende week reist het Dianense-team af naar de stad San Vicente, waar ze, nu er niets op het spel staat, de laatste dag van dit seizoen zullen opnemen tegen het lokale team Hércules San Vicente, op zaterdag 28-05-2022 om 18:00 uur. uur.