CFS Mar Dénia sluit het seizoen af ​​met overwinning tegen Sp San Vicente Hércules FS

Mei 30 van 2022 - 11: 14

Afgelopen zaterdag werd de laatste dag van het seizoen 2021/22 gehouden waarop CFS Mar Dénia naar Sant Vicent reisde om te vechten tegen het lokale team, Sp San Vicente Hércules FS. De meeting werd geconfronteerd met openlijke twijfels na de door de FFCV gecreëerde onzekerheid over het aantal teams dat dit seizoen de categorie zou verliezen.

Vanaf het begin gingen beide teams in de aanval en de kansen bleven niet lang op zich wachten. Hoewel het opnieuw Mar Dénia was die de bal in bezit nam, kwam het lokale team in gevaar met snelle tegenaanvallen. In de 9e minuut, na een goed collectief spel, stond het 0-1 nadat een lokale speler de bal in zijn eigen doel had gestoken in een poging deze weg te werken.

Mar Dénia sloot de lokale bevolking op in hun gebied en een minuut later scoorde Jordi Mas de 0-2 met een sterk schot aan de rand van het gebied. Er waren meer kansen om te scoren, maar het uitblijven van succes en de goede tussenkomst van het lokale doelpunt leidden tot de pauze van de wedstrijd met als resultaat 0-2.

Het tweede deel was anders en Sp San Vicente begon 5 te spelen, waardoor de Dianenses hun verdediging moesten vertragen en zich beetje bij beetje opsloten in hun veld. In de 26e minuut was het 1-2 en vier minuten later was het 2-2 dat de tafels weer op het scorebord zette.

De lokale bevolking was erin geslaagd om de Dianense-game te breken die door de slechtste momenten van de game ging met meerdere fouten en totaal verontrust. In de 35e minuut was het 3-2 waarmee de comeback werd voltrokken. Het lokale team ging, ondanks een voorsprong op het scorebord en niets te spelen, door met het spel van 5.

In de 36e minuut, in een goede run langs de flank, slaagde Luis Llinares erin om 3-3 te scoren en de tafels terug te plaatsen op het scorebord. Er waren nog vier minuten te gaan en de meest intense momenten van de wedstrijd werden beleefd, met een Mar Dénia opgesloten in zijn gebied die de aanval van 5 verdedigde en op zoek was naar balstelen die hem scoringskansen gaven, die hij bij verschillende gelegenheden behaalde, maar één Soms beroofden de stick en ander gebrek aan doel de Dianenses van het doel, totdat Luis Llinares, bij gebrek aan een minuut en na een snelle baluitgang, opnieuw scoorde en de laatste 3-4 op het scorebord plaatste.

Met deze overwinning sloot het Dianense-team het seizoen af ​​op een negende positie op de kwalificatietafel. Zodra het sportseizoen voorbij is, sluit de CFS Mar Dénia het af met de viering van de Algemene Ledenvergadering aanstaande dinsdag 7 juni, met als doel de cijfers ervan te presenteren en zo snel mogelijk aan het werk te gaan in de voorbereiding van de selectie voor het seizoen 2022/23.