CFS Mar Dénia neemt afscheid van het jaar met de overwinning op La Unión Penya Johan (4-2)

24 december 2019 - 06: 55

De CFS Mar Dénia neemt afscheid van het jaar met de overwinning tegen La Unión Penya Johan met 4 tegen 2 en heeft daarmee het doel bereikt om de negatieve streak die ze hadden meegesleept te doorbreken. De lokale bevolking sprong zeer geconcentreerd naar de baan en bij het eerste spel slaagde Blai erin de score te openen door de stand op 1-0 te brengen.

Beetje bij beetje wisten ze de bal onder controle te krijgen en werden er goede kansen gegenereerd, hoewel het Catalaanse team, met een groep spelers met veel handel, zich goed verdedigde en ook zijn eigen kansen had. De minuten gingen voorbij met goede kansen zonder het scorebord te verplaatsen, mede dankzij de goede prestaties van beide keepers.

Al in de laatste minuut van de eerste helft scoorde Blai opnieuw de 2-0 waarmee het de rest van de wedstrijd bereikte, hoewel Denia vlak voor het einde van de zee werd bestraft met een dubbele penalty die Sergi wist aan te pakken.

Het tweede deel begon op dezelfde manier en in de eerste minuut maakte Curro 3-0, een doelpunt dat rust gaf aan het Dianense-team, hoewel voor een korte tijd, omdat in de 23e minuut de 3-1 arriveerde en binnen dezelfde minuut de 3-2.

De geesten keerden terug naar het circuit en hoewel de Dénia Sea een goed spel bleef vertonen, zorgde het spoor van de nieuwste resultaten voor de logische onzekerheid. De gelegenheden vonden plaats, maar geen enkel team wist te scoren.

Bij gebrek aan vier minuten te gaan, riskeerde de bezoekende coach de doelman van de speler. De Mar Dénia, met een goed geordende verdediging en met veel klauw, slaagde erin de pogingen van de bezoekers keer op keer te stoppen, en bij afwezigheid van 30 seconden na een steel, zou het Miguel zijn die na een goed persoonlijk spel de finale met 4-2 scoorde waarmee je het einde van het spel hebt bereikt.

Zeer belangrijke overwinning die een negatieve reeks van vijf wedstrijden verbreekt en CFS Mar Dénia op de 11e plaats plaatst, gebonden aan punten met de 10e plaats, Calviá - Palma Futsal, aan het einde van de eerste ronde van de competitie.

Nu met de kerstvakantie, zal het Dianense-team proberen al zijn troepen terug te krijgen en zich voor te bereiden op de start van de tweede ronde, die aanstaande zaterdag 11 januari om 18 uur in Dénia, tegen Pallejá FS, zal plaatsvinden.