Victòria del Calp Veterans davant el SolcasaDénia (3-1)

21 d'octubre de 2014 - 00: 00

La lliga comarcal de futbol Veterans va disputar la sisena jornada on el Calp Veterans es va imposar amb total claredat al SolcasaDénia per 3 a 1. Partit igualat en la primera part fins que els calpins es van avançar al marcador. A la segona part, SolcasaDénia va anar a buscar l'empat i el seu rival li sentención amb dos gols més a la contra.

Equip de l'Calp Veterans

El líder, Kamarca no va tindre problemes per golejar el Const. Ricardo Mañas al que va vèncer per 0 a 5 refermant el front de la classificació. Un altre dels que va saber aprofitar bé la jornada va ser la UD. Oliva que també marqui l'Internacional FC, al que li va endossar set gols (7-0). L'equip de la Safor continua mostrant les seues credencials al títol de lliga.

El segon classificat, Rte. La Sénia va saldar amb una victòria el seu partit davant el Ale Hop per 3 a 1. Tots dos contendents van oferir una trobada on hi va haver moltes ocasions de gol. El Dinamo Comexa va perdre a casa davant el CD. Eurolatinos per 0 a 1 amb un gol polèmic.

Una victòria clara a domicili va ser la que va aconseguir el Veterans Pedreguer a casa del Maskotas Xàbia en guanyar-li per 0 a 3. El joc el van posar els locals, però els gols van arribar del costat Pedreguero.

L'únic empat de la jornada es va donar en el xoc entre el T & T Reciclats i l'At. Calp (1-1). No hi va haver un dominador clar i l'empat va fer justícia al que es va veure al terreny de joc. La jornada es va completar amb la victòria de l'C. Don Pernil sobre el CD. Xàbia Veterans per 2 a 1 i el triomf d'Ondara Vtnos., Sobre Colombians FC per 0 a 3.