El Velosol Cyclim Team i el Multiesport-UCMontgó lluiten per l'hegemonia a la 'Volta a la Marina'

17 de gener de 2018 - 00: 00

Fantàstic inici de la "Volta a la Marina" de dos dels equips comarcals, el Velosol Cyclim Team i el Multiesport-UCMontgó en una etapa que es preveia que no anava a deixar indiferent a ningú. Les dues formacions lluiten per l'hegemonia en la classificació per equips.

La cursa va transcendir amb gran nerviosisme des que es va efectuar el xiulet de eixida, sent prova d'això les múltiples caigudes al llarg de la mateixa que van propiciar diversos talls al llarg del recorregut.

Una carrera ràpida com ja s'esperava i sobre pronòstic va tindre la fracció del gran grup en la dura pujada de les "rampes de Bèrnia"Amb aquests últims dos quilòmetres que separaven als corredors (que havien aconseguit mantindre-se al gran grup davanter) amb comptagotes per afrontar un frenètic descens cap Xaló.

Els corredors de totes dues esquadres es van mantindre ferms en les posicions capdavanteres de la cursa amb Thomas i Xexo controlant les possibles fuites. La tasca realitzada per Moisés Espinós i l'equip Velosol Cyclim Team va ser molt bona aconseguint que aquest corredor acabarà l'etapa amb els jerseis de primer de la general, metes volants, primer alacantí i millor Màster 30. A més, per equips es va col·locar primer amb la resta de companys.

Igual de bona va ser la tasca realitzada pels ciclistes, del Multiesport-UCMontgó, Dani Plaza i Javier Almela que es van imposar en les rampes finals col·locant-se en les posicions capdavanteres tant en coronar com en la línia de meta.

En la classificació general per equips mana el Velosol Cyclim Team amb un temps de 4: 58.05, seguit pel Multiesport-UCMontgó amb un temps de 5: 58-16 i el tercer lloc és per a l'equip, Mister Biker-Gobik amb un temps de 4: 39.14.