Triomfs per als nois sènior del Dénia Bàsquet i derrota per a les noies

09 2019 abril - 09: 14

A poc a poc els equips de competició del Dénia Bàsquet estan arribant a la recta final de les competicions. En aquesta setmana, pel que fa a la categoria Sènior es refereix, va ser bona per als nois amb victòries en Autonòmic i zonal, mentre que les noies van caure derrotades en categoria autonòmica.

El sènior autonòmic va vèncer en la seua visita a la pista de l'V74-Villena per 68 a 74. Els nois que dirigeix ​​Bernardo Sanz es van prendre el partit de forma molt seriosa des del principi fins al final. Van exposar sobre la pista de joc un magnífic joc col·lectiu, amb intensitat defensiva, de manera que van imprimir un alt ritme de joc que els va permetre jugar de tu a tu a un experimentat equip local. A les files deniers, el jugador de més edat en pista tan sols compta amb 20 anys. A aquest es van unir el reforç de quatre jugadors de categoria júnior.

El partit no va tindre amo fins a arribar al seu últim minut, moment en el qual el Dénia Bàsquet va aconseguir la major diferència registrada entre els dos equips fins a aquest moment, vuit punts. Una renda que van poder mantindre malgrat l'encert des del triple dels locals en els seus últims atacs.

Cal destacar el debut del Junior Raúl Fornes amb l'equip sènior, tenint una bona actuació juntament amb la resta de l'equip.

L'equip sènior masculí de Primera Zonal va vèncer en el xoc disputat al pavelló Joan Fuster de Dénia, al CB Canals per 74 a 66. La igualeu va estar present durant gran part de la primera meitat, on hi va haver molta alternança al marcador. Les defenses no van acabar d'ajustar i el xoc es va convertir en un intercanvi de cistelles.

A la segona meitat, el Dénia Bàsquet va optar per un canvi en la disposició defensiva. Això, unit al major encert en el llançament des de més enllà dels 6,75, va permetre que els deniers prenguessin un xicotet avantatge per jugar amb més comoditat els minuts finals.

Aquesta victòria aconseguida en el seu últim partit a casa assegura de forma matemàtica la cinquena posició en la classificació per al Zonal del Dénia Bàsquet.

Derrota per a les noies a Benifaió

Les noies sènior van tornar de Benifaió amb una derrota per 68 a 50 en un partit irregular per part de les noies que dirigeix ​​Ferran García. Mancat més regularitat, ja que hi va haver minuts en què el joc va resultar excel·lent, però altres on els percentatges van ser molt dolents. Les deniers van mostrar la seua millor cara amb un joc intens, ràpid i eficaç, però no van poder mantindre-lo. Van entrar en baixada tenint algunes llacunes en el seu joc sobretot en defensa, que el seu rival va saber aprofitar.

Malgrat tot, l'equip seguix evidenciant una clara millora en el joc que, encara que no tingui el premi de la victòria, sí mereix l'aplaudiment dels que seguixen el seu progrés i saben la dificultat amb què s'està havent d'afrontar aquesta segona fase de la competició. Resten dues trobades per concloure, tots dos programats en aquesta última setmana de competició.