Primera derrota per al CFS Mar Dénia en la seua visita a Pilar de la Horadada (4-3)

27 de desembre de 2018 - 14: 49

Partit intens en què no van trigar a arribar les primeres ocasions de gol. Al minut 2 era David Jaén qui avançava als deniers després de finalitzar una bona jugada col·lectiva. Les ocasions se succeïen a les dues porteries i encara que era el Mar Dénia qui disposava de les més clares no aconseguia marcar.

A falta d'un minut per al descans arribava el gol dels locals, després d'un tir exterior que fregava en un defensor i descol·locava a Cesar que veia com entrava la pilota a la seua porteria. En la següent jugada, després d'un bon atac deniera, el porter local detenia la pilota i en el seu intent de jugar ràpid es veia molestat per Edu Romany qui es trobava tirat a la pista. Després d'aquesta última jugada, sorprenentment, la parella arbitral castigava als deniers amb un doble penal que detenia Roc, qui substituïa Cesar per al llançament, per
arribar al descans amb el marcador de 1-1.

La segona part va ser més del mateix i, al minut 24, arribava el 2-1 després forta tir exterior. Les ocasions arribaven per banda i banda però l'equip dianense es trobava una vegada i una altra amb el porter local, jugador destacat del partit.

Al minut 31, Juanjo aconseguia empatar el partit amb un gran gol que suposava el 2-2 i que donava inici al minut boig, ja que en el mateix minut aconseguien els locals el 3-2 i en la següent jugada, Edu, feia el 3-3. Les espases estaven en tot l'alt. Dos minuts després, els locals tornaven a marcar avançant-se al marcador 4-3 i tot i que el Mar Dénia va disposar de bones ocasions, inclòs un doble penal que va llançar fora Edu Romany, s'arribaria al final del partit amb aquest resultat.

En resum, partit igualat on els deniers van merèixer més sort, però que després dels resultats de la jornada col·loca al CFS Mar Dénia en tercera posició a la taula classificatòria a 2 punts del Ye Faky, nou líder ja 1 del Irefrank Elx.

La plantilla del CFS Mar Dénia gaudirà ara de la parada nadalenca fins dijous 03 / 01 / 2019 on tornarà als entrenaments per preparar la primera trobada de l'any que serà el dissabte 12 / 01 / 2019 a les 16: 00 hores contra el Xaloc Alacant .