Podi per Leire Bisquert, Ángela Moltó, Óscar Comes i el relleu femení en el Provincial Cadet

08 de juny de 2018 - 05: 51

El planter del Club Atletisme Baleària Dianium ve de collir importants èxits en el recentment Campionat Provincial Cadet, Disputat a la pista d'atletisme d'Alacant. El club denier va participar en aquesta competició on van estar els atletes més destacats de la província amb vuit representants.

Entre els deniers van aconseguir pujar al podi tres atletes amb dos segons llocs i un tercer. Leire Bisquert va ser segona en els 600 metres amb una marca de 1.41,29. Ángela Moltó, va ser segona en la cursa dels 100 metres amb una marca de 13,25 i Óscar Comes, va acabar tercer en la prova dels 600 metres llisos, amb un registre de 1.32,87.

A aquests grans resultats individuals cal sumar la tercera plaça aconseguida per l'equip de relleus femení del 4X100. Leire Bisquert, Carla Serra, Àngela Moltó i Clara Reig, van realitzar una estupenda carrera entrant en meta amb un temps de 56,93.

Es van quedar sense pujar al podi però van quallar unes excel·lents actuacions; Alejandro Moreno que en els 100 metres va ser tercer de la seua sèrie amb una marca de 13,57. En llançament de pes va ser setè amb 7,71 metres.

Ilias Wadoud va ser quart en la seua sèrie dels 100 metres tanques amb un temps de 20,84. En pes llançar 6,25 metres sent desè. Pau Flors va ser segon en la seua sèrie dels 100 metres amb un temps de 13,17. Clara Reig, va ser cinquena en la seua sèrie de 100 metres amb una marca de 14,52 i Carla Serra va ser novena en la seua sèrie dels 3.000 metres.