La duatleta Sara Gimena va triomfar en el Campionat d'Espanya de Duatló per equips cadet

02 2019 abril - 00: 09

La duatleta Sara Gimena, nascuda a Ondara, ve de triomfar aquest cap de setmana al Campionat d'Espanya de Duatló, on s'ha proclamat campiona i subcampiona per equips en la categoria cadet amb el seu club el Tragaleguas. Les proves es van realitzar a la localitat asturiana d'Avilés, on aquesta esportesta que entrena sota les ordres de Franc Beneyto, va aconseguir la victòria.

El primer dia de competició va tindre lloc la modalitat de contrarellotge sobre un primer segment de cursa a peu de 2.600 metres; un segon de 12 quilòmetres sobre la bicicleta i un tercer de 1.300 metres de cursa a peu. El Club Tragaleguas va ser el millor, per davant del Cidade de Lugo Fluvial i Nàutic de Narón, que van completar el pòdium.

En el segon dia de competició, Sara Gimena i les seues companyes de club van quedar Subcampiona en la modalitat de relleus. En aquesta prova les distàncies van ser de 2.600 metres, 6 quilòmetres i 1.300 metres. L'equip vencedor va ser el Cidade de Lugo Fluvial, seguit en el pòdium per Tragaleguas.org i Nàutic de Narón.

A aquesta mateixa cita va acudir el denier Joan Puigerver, que en els dos dies de competició ha acabat en el vuitè lloc amb el seu club, el Tripuçol. En aquest ocasió el club valencià va acusar la marxa de dos dels seus membres al Cidade de Lugo Fluvial. És per això que en aquesta temporada no ha pogut revalidar el seu títol de campions d'Espanya.