La derrota a Calvià de la Mar Dénia el deixa en llocs de descens (3-2)

04 de febrer de 2020 - 10: 32

El CFS Mar Dénia va caure en la seua visita a Calvià per 3 a 2, en un partit en què la manca d'encert en la rematada va provocar una derrota que el deixa en llocs de descens.

Partit molt igualat des de l'inici, on els dos equips eren conscients de la importància de la mateixa i van saltar a la pista molt concentrats. El conjunt deniera, fidel al seu estil, sortia amb el control de la pilota des de la seua àrea, mentre els locals, amb un joc més directe, exercien una pressió molt alta i sortien de la seua porteria amb passades llargues.

Al minut 4, després d'una pèrdua de pilota a l'àrea, s'avançava el Calvià anotant el 1-0. El partit continuava amb molt de ritme i el Mar Dénia generava bona ocasions que no arribava a materialitzar. Al minut 10, Juanjo feia el 1-1 després d'una bona jugada col·lectiva. Amb múltiples ocasions a les dues porteries però sense gols s'arribava a la mitja part de el partit.

La segona part començava de la mateixa manera i en el minut 24, després d'una clara ocasió per al conjunt deniera que no va arribar a materialitzar, els locals llançaven una contra i posaven el 2-1 al marcador. El CFS Mar Dénia gaudia de més ocasions, però sense arribar a materialitzar, en part a causa de la gran actuació de l'porter local. Al minut 36, després d'un nou robatori de pilota, arribava el 3-1.

Restaven poc més de tres minuts i es complicava el partit. El tècnic dianense posava en pista porter jugador per intentar reduir distàncies, però el 3-2 no arribaria fins al minut 39 quan David García marcava després d'una bona passada des de la banda. Es va intentar fins a l'últim moment, però sense encert de cara a gol, amb el que el partit va finalitzar 3-2.

Amb aquesta derrota, el CFS Mar Dénia entra en zona de descens tot i que, donada la igualtat de la competició, a només 4 punts de l'novè classificat.

La propera setmana, el CFS Mar Dénia rebrà a casa a l'FS Ripollet, partit transcendental donada la classificació de tots dos conjunts. El partit es disputarà el dissabte a les 18 hores al Pavelló Joan Fuster.