Jornada sense sorpreses en la lliga comarcal de Acydma

26 d'octubre de 2016 - 02: 00

Després de la sisena jornada de la lliga comarcal de Acydma, quatre són els equips que romanen invictes al capdamunt de la classificació; Reale Seguros Ginestar, Hotel Nou Romá, Il Fratelli i Cellers Aguilar, tots ells comparteixen el liderat amb 16 punts.

Equip Il Fratelli

En aquesta jornada va destacar la victòria clara de l'equip de Il Fratelli que en el seu desplaçament a Moraira va vèncer amb molta claredat a l'equip local el FS Moraira, per 2 a 6. Els jugadors de l'H Nou Romá, es van haver de enfundar la granota de treball per vèncer a la pista del Futsal Pedreguer. Els pedregueros van plantejar un partit molt seriós però van haver de rendir-se davant l'experiència dels deniers que els van derrotar per 0 a 3.

Un dels partits més atractiu va ser el que es va disputar al poliesporteu de Dénia entre Dorian Gray i Perruqueria Stilos Ràfol tots dos en els llocs alts de la taula. De eixida hi va haver molt de respecte per tots dos bàndols i van ser els visitants els que es van avançar al marcador. Els deniers es van fer amb el comandament en el joc fins que van empatar el xoc. A la segona meitat tot i la pressió local els de Ràfol es van defensar bé fins que en els dos últims minuts van encaixar dos gols, de manera que el Dorian Gray va vèncer per 3 a 1.

Un altre dels partits interessant va ser el que va enfrontar al líder, Reale Seguros Ginestar, contra Paidos. La primera part va estar força igualada encara que l'equip de l'asseguradora va arribar al descans amb avantatge de dos gols. Els col·legials van arriscar en la segona meitat i ho van pagar car encaixant quatre gols més, al final el marcador de 6 a 1 va reflectir la superioritat de l'equip assegurador.

El conjunt dels Poblets no va tindre problemes per desfer-se d'un incansable Baleària al que va guanyar per 4 a 1. Un dels líders, Cellers Aguilar d'Ondara, va tindre més problemes dels previstos per imposar-se a Piscines Denipool, Al que va vèncer per 3 a 2. El Grup AD- Seyma es va imposar sense problemes a la Xara Futsal per 5 a 2. Mentre que el Bar Marcilla i Maxin Sound van fer taules en un partit que els va servir als dos conjunts per estrenar-se al caseller de punts (2-2).

El partit entre l'equip debutant, Casa Llobell d'Ondara, i Restaurant Miguel Joan, es va decantar pels últims en un partit molt disputat (4-2). L'equip que seguix sense puntuar el Constr. Z Dénia, va caure a la pista de Cal Nay de Beniarbeig, per 4 a 0.

El trofeu de màxim golejador està encapçalat per Juan Alfonso Sivera de l'equip Fratelli amb 15 gols. L'equip màxim golejador és Reale Seguros Ginestar, amb 45 gols, i la lluita està centrada en el títol d'equip menys golejat ja que hi ha tres equips; Cellers Aguilar, Perruqueria Stilos Ràfol i Cal Nay de Beniarbeig, amb 9 gols encaixats.