Impressionant debut de l'Dénia Corre al Circuit a Peu Marina Alta '

25 de febrer de 2020 - 13: 34

Impressionant debut dels corredors pertanyents a l'Dénia Corre a la primera prova, "XXXI Volta a Peu a Xàbia” del “Circuit a Peu Marina Alta”, on van estar participant un total de 85 corredors. Va ser el club que va tindre més representació a la cursa i per resultats s'ha col·locat al capdavant de la classificació provisional del Circuit per equips.

A nivell individual, ressenyar el triomf de Moha Rida Younes i la segona plaça obtinguda per Youssef Ahatach. A més destacar la cursa de Víctor Fernández, Primer classificat Veterà D, Vicent De Juan, segon classificat Veterà F, Marta Ortego, segona classificada Veterà B i Carla Serra, tercera classificada juvenil, els quals també van aconseguir pujar a podi en les seues respectives categories.

Mitja Marató Xàtiva

Una xicoteta representació de l'Dénia Corre va estar participant a la capital de la Costera, en la prova de la "Mitja Marató Xàtiva". Sobre un traçat dur i amb alta temperatura els temps realitzats pels atletes de el club denier van ser els següents: Santi Cambra Sancho (1:31:31), Vega Torró Aranda (1:43:33), Mariona Valor Segura (1:49 : 04) i Mila Ortega Vallejo (1:49:04).