Important victòria del Dénia Bàsquet davant el CD Onil per 78 a 71

22 de desembre de 2015 - 00: 00

L'equip sènior masculí del Dénia Basquet va deixar al Pavelló Joan Fuster excel·lents sensacions tant en la pista com a les grades que es van omplir per presenciar l'últim partit de l'any que els enfrontava al sempre difícil CD Onil. Els deniers van aconseguir la victòria en vèncer per 78 a 71.

Dénia Bàsquet davant el CD Onil

El partit va comptar amb l'animació del grup de ball de Miquel Àngel Bolo del Gimnàs Fitness 19 que va posar color a un xoc que es pretenia fos comiat de l'any per a tot el club.

La trobada va resultar igualat de principi a fi el que va ajudar a que tot el pavelló el visqués amb màxima intensitat, cosa que l'equip va agrair immensament. Després de jugar-se els dos primers quarts de partit, els equips es van retirar a vestidors amb un 37 a 34 al marcador.

La preocupació de l'equip local abans de la trobada no era altra que protegir-se de les faltes personals davant la previsió d'una rotació curta pels problemes físics arrossegats per homes importants de el grup. En el tercer quart es va presentar aquest inconvenient i els visitants van amenaçar amb prendre el comandament al marcador.

No obstant això, el Dénia Bàsquet amb el suport de la seua afició va treure forces de flaquesa i va multiplicar el seu rendiment, per primer contestar la intensitat del seu rival i després tornar-li la moneda amb una defensa que va fregar la perfecció.

Aquest esforç el va portar a aconseguir una renda de 11 punts a falta de sis minuts per al final (66-55), un avantatge que va saber administrar tot i el gran treball visitant. Al final del temps reglamentari els locals es van apuntar una victòria que reforça la posició de l'equip a la part alta de la classificació al guanyar per 78-71.