Important victòria de les noies de l'FB Dénia a Oriola (1-4)

04 de febrer de 2020 - 10: 48

El conjunt femení de l'FB Dénia es va portar els tres punts d'Oriola a l'derrotar el Uryula Oriola per 1 a 4. Una victòria que les permet seguir en els llocs alts de la taula de el grup A d'Alacant.

La primera part va començar amb gols matiners. El 0-1 va arribar en una bona combinació entre Henar i Anita, que va finalitzar aquesta última a fons de la xarxa. Poc va durar l'alegria per a l'expedició deniera ja que les locals van aconseguir empatar ràpidament.

El Femení va tindre quatre ocasions més. D'aquestes, Henar va participar en tres d'elles, dues les va treure la portera, una altra es va anar per dalt de l'travesser i l'última va ser de la Mireia, que d'una falta a la frontal se li va anar també per dalt.

A la segona part les denieres van eixir amb més mordent. Fruit d'això va arribar el 1-2, en una pilota perduda en l'àrea que va recollir Libby aconseguint marcar.

El 1-3 va venir de part d'Henar en una bona jugada individual, després de la qual va aconseguir batre a la portera rival. El definitiu 1 a 4 va arribar gràcies a un xut creuat de Libby que no va poder ser detingut per la portera oriolana.

A més de la victòria de les noies deniers, la nota positiva va ser el retorn de la Neus, que després d'una lesió d'espatlla de 5 mesos va tornar amb més ganes i més força.