Golejada d'escàndol del CFS Mar Dénia al CFS Sant Blai Sax (13-1)

04 de novembre de 2018 - 13: 26

Millor no va poder ser el debut del CFS Mar Dénia davant la seua afició en el campionat de Lliga al grup XV de Tercera Divisió. Va golejar de forma escandalosa a l'CFS Sant Blai Sax per 13 a 1, davant d'un públic que va aclamar a cada gol al seu equip.

El pavelló municipal de Dénia va registrar un bon ambient amb la presència d'aficionats visitants que van omplir un autobús.

Àlex Pla aconseguir marcar els quatre dobles penals que va tindre

Els nois que dirigeix ​​Òscar Garcia van anar a la seua història, van moure amb encert la pilota i van buscar sempre els buits defensius. Al minut 6 Toni Tent va obrir el forrellat visitant. Dos minuts més tard va ser Nico qui va fer el 2 a 0. En ple desconcert del CFS Sant Blai Sax, va arribar el 3 a 0 obra de Curro. Un minut més tard, en una badada de la defensa local, va arribar el gol d'honor visitant anotat per David García.

Poc va durar l'alegria al banc visitant ja que en aquest mateix minut Alex Pla va marcar el 4 a 1. Amb total superioritat a la pista els locals van anar a més davant un rival al qual els nervis entre ells els va portar a la ruïna. Curro va fer el 5 a 1, Toni Tent el 6 a 1 i després va arribar el festival Alex Pla que va marcar els quatre doble penals que va llançar. Es va arribar al descans amb 10 a 1.

Va baixar el ritme en la segona meitat

Amb tot decidit començar la segona meitat, amb els visitants més tancats i amb un canvi a la porteria que es va notar molt. El porter Antonio Aracil, amb les seues bones intervencions, va evitar que la golejada fos més àmplia.

Amb un ritme més lent el control de joc va seguir sent dels locals, i Nico va marcar el primer gol de la segona meitat. Malgrat això els jugadors visitants que van estar en pista van mantindre el seu honor, davant un CFS Mar Dénia que va seguir marcant per mediació de Toni Tent i Juanjo que va ser qui va posar el punt final a una vesprada carregada de gols.

Amb aquest triomf la plantilla que dirigeix ​​Òscar Garcia seguix comandant la classificació de líder junt al Ye Faky FS. Dissabte que ve el conjunt del CFS Mar tornarà a jugar com a local a les 18 hores davant del CFS Racing de Novelda "B".