El Paidos Dénia Aleví, finalista de la 'Copa Federació'

10 de juny de 2019 - 12: 26

El conjunt aleví del Paidos Dénia és un dels finalistes de la Copa Federació, a l'imposar-se en l'eliminatòria de semifinals al Pinós Athletic FS. En el partit d'anada disputat al pavelló de Pinós la victòria va ser per a l'equip local per 5 a 4, mentre que en el de tornada la victòria va ser per als deniers per 3 a 2. Malgrat l'empat, el fet d'haver aconseguit un major nombre de gols com a visitants va possibilitar que el pas a la final siga pel conjunt deniera.

Ja en el partit d'anada disputat al Pinós, els deniers van comprovar que el seu rival era un equip molt potent. A l'mínim distracció es llançaven en atacs molt perillosos sobre la porteria deniera. Això va provocar que l'equip de Pinós prengués un clar avantatge en el marcador 4 a 0. Encara sort que els col·legials van reaccionar molt bé a la segona meitat i amb els gols de Saül Delgado (2) i de Pau van aconseguir retallar el marcador i arribar vius al xoc de tornada.

El xoc de tornada jugat a Dénia va començar amb els lògics nervis, en un Paidos ben situat sobre la pista de joc però sense arribar amb més profunditat al marc contrari. Els dos equips van lluitar per no encaixar cap gol, però era el minut 9 quan va arribar el primer gol dels rojos, aconseguit per Saúl Prim. Un gol que va fer vibrar el públic que estava assegut a la grada del pavelló.

Van ser moments d'eufòria i sobretot d'emoció, amb un rival que no va llançar la tovallola i que va buscar la forma de sorprendre el porter local, Gaietà. Amb algunes arribades de cert perill sobre els dos marcs però que no van acabar en gol, es va arribar a la mitja part. L'emoció es va palpar en l'ambient amb una afició local que va seguir animant, encara que era sabedora que havia de patir per seguir endavant en la competició.

A la represa, el col·legiat va assenyalar pena màxima a l'àrea visitant, que el mateix Saül Delgado va convertir en el 2 a 0. L'eliminatòria es va posar de cara per als deniers, però el Pinós encara no havia dit l'última paraula.

Dos minuts més tard, Àlex Albert va aconseguir escurçar distàncies en el marcador i això va provocar de nou certs nervis. La cosa encara es va complicar molt més quan en el minut 44 va arribar el gol de l'empat obra de José Luis Pérez.

Quan semblava que tot se n'anava en orris ia falta de 10 segons per al final, va arribar el gol que va suposar el triomf i el pas a la final per al Paidos Dénia, un xut llunyà d'Adrià va sorprendre al porter visitant. El deliri final va ser total. Els xavals no van parar de saltar d'alegria i abraçar-se i tres quarts del mateix es va viure a la grada del pavelló municipal.

Ara l'equip ja treballa per preparar la gran final que jugaran davant el potent equip del Nova Elda FS, actual campió de lliga.