El Multiesport-UCMontgó va participar en tres prova durant el cap de setmana

02 de maig de 2018 - 05: 55

Un cap de setmana més els ciclistes de l'equip Multiesport-UCMontgó han estat participant en diverses proves de diferents modalitats al llarg de la geografia espanyola.

Dissabte es va celebrar la primera prova del "Torneig Interclubs Baix Segura", A Granja de Rocamora. No van tindre gaire sort els representants de l'equip ja que Xexo va patir una caiguda en la quarta volta i Pedrosa després d'una avaria mecànica no va aconseguir enllaçar de nou amb el grup en el qual si que va resistir fins a la meta, David Roselló.

A Mallorca els tres representants del Multiesport-UCMontgó, Thomas Scheffer, Mónica Torres i Javier Almela van aconseguir finalitzar el repte de la Mallorca312 destacant la 18ª Posició de la Classificació General que va aconseguir Almela dels 1.800 participants que van aconseguir finalitzar la prova. Significar el gran esforç que va haver de realitzar Mònica Torres ja que la cursa va ser tremendament dura, ella va aconseguir entrar dins del temps establert per l'organització pel que es va penjar la seua medalla com "acabador".

Finalment i de nou en llarga distància, aquest cop en BTT, Jaume Canet va participar en la Marató BTT Orbea Monegros de 117'7km de distància i + 1.149 metres de desnivell acumulat amb un magnífic resultat. El seu temps en la línia de meta va ser de 5: 52.03.