El Juvenil del CD Dénia salva la categoria en guanyar al Torre Levante (0-1)

20 de maig de 2019 - 09: 08

L'equip juvenil del CD Dénia salva la categoria en guanyar a Orriols davant el Torre Llevant per 0 a 1. Un cop més els nois que dirigeix ​​Fredu han demostrat que quan pitjor tenen les coses saben sobreviure. El seu esperit de superació va tornar a emergir a la capital del Túria per aconseguir l'objectiu que se'ls havia demanat, que no era altre que conservar la categoria de Lliga Nacional.

Durant el partit es van viure moments de molta tensió, ja que tot i jugar bé, el combinat denier no va encertar a materialitzar les ocasions que va crear. Aquest mal endèmic ha perseguit a aquest equip durant tota la temporada. Els seus resultats no han estat d'acord al seu joc, sobretot en el període en què ha treballat Fredu amb ells.

A València les coses anaven empatades, mentre que en el feu d'Elx, el CD Acer es va posar molt aviat amb avantatge al marcador. Els de Sagunt van marcar al minut 6, pel que era el conjunt deniera el que estava descendit.

Es va arribar al descans amb l'empat a zero a València i amb avantatge del CD Acer a Elx.

A la segona meitat, el tècnic deniera va optar per refrescar al seu equip i això va resultar fonamental. Va entrar des de la banqueta Pau Benavente i en un dels primers pilotes que va tocar va aconseguir avançar al CD Dénia, al minut 69. Un gol que en aquell moment li donava la permanència al seu equip. Tres minuts més tard, a Elx, el CD Acer va marcar el 0 a 2.

L'equip de la Marina Alta va saber patir i contindre els atacs locals, mentre que a Elx les coses milloraven ja que els locals escurçaven les diferències al minut 80. I l'alegria es va desbordar quan el col·legiat va assenyalar el final del xoc. Els xavals deniers i els seus acompanyants es van fondre en una única abraçada. Ja poc va importar que l'Elx empatés al minut 89 el CD Acero, el CD Dénia va fer els deures sense dependre d'altres i això va tindre com a recompensa la permanència per segona temporada consecutiva a la Lliga Nacional.