El CFS Dianense-Dprint no va poder frenar a Santa Rosa Alcoi

20 de febrer de 2019 - 00: 24

Dolorosa derrota la soferta per les noies del CFS Dianense Dprint per 3-7 davant Santa Rosa, no només per la diferència en el marcador sinó perquè les alcoianes arrabassen així la segona plaça a les deniers i les allunyen del somni de la lliga.

El partit va començar amb l'equip dianense ple de dubtes i imprecisions. Les visitants, ben posicionades en defensa, van saber frenar les escomeses de les locals, que tot just van arribar amb perill a la porteria alcoiana.

El primer gol va arribar després d'un xut llunyà que no va poder aturar Ruth. Just abans del descans, les visitants van tornar a perforar la porteria local i van marxar al descans amb un avantatge de 0-2.

Als pocs segons de la represa, les alcoianes van aconseguir el tercer després d'un rebuig de Delia que va aprofitar una jugadora visitant. Aquest gol va pesar sobre el conjunt local, al qual li van arribar les presses i veia que el partit se li escapava. Poc després i d'un altre llançament llunyà, les alcoianes van sorprendre a Delia. Amb 0-4 en el marcador se li posaven les coses difícils a les noies blaves, que a més van haver de suportar un arbitratge escandalós, que va permetre la duresa de les jugadores visitants. El 0-5 va arribar als set minuts de la represa. Aquest tant va relaxar a les alcoianes i va permetre a les locals despertar i reduir distàncies amb dos gols de Miryam. Però quan les locals havien reaccionat i s'estaven bolcant a la recerca d'un empat somiat, jugant de cinc, van encaixar dos gols. Al final, el mateix de Miryam va deixar el marcador en el definitiu 3-7.

Aquesta derrota fa que les denieres baixin a la tercera plaça, empatades amb les alcoianes però amb el gol average perdut. Calp s'escapa a quatre punts de tots dos conjunts i té més a prop revalidar el títol.

El CFS Dianense Dprint tornarà a jugar a casa aquest cap de setmana. Les noies rebran a Sant Blai dissabte, a les 20 hores, al pavelló municipal de Dénia.