El CD Dénia va tornar al camí de la victòria guanyant al FC Canalense (3-0)

28 de febrer de 2016 - 19: 16

El CD Dénia va tornar al camí de la victòria guanyant al FC Canalense per 3 a 0. El xoc disputat al camp Diego Mena va estar dominant pels locals durant els noranta minuts.

Borja disparant a porteria

Els deniers van mostrar nerviosisme i ansietat durant l'arrencada de la trobada. Molts errors en les passades i falta de precisió en els metres finals van provocar que l'ansietat fos en augment.

Els visitants van evidenciar la seua situació a la zona de descens, és a dir, que van ser un equip gairebé sense futbol i limitat tant tècnicament com fisicamete. No van donar problemes a la saga deniera i únicament es van dedicar a trencar el ritme del seu rival a base de faltes.

Al minut 33, Renzo va aprofitar una pilota en profunditat per batre el porter visitant. Amb el 1 a 0 en el marcador l'equip que dirigeix Juan Carlos Signes es va deixar anar més. No obstant això, a l'equip groguet li va faltar tindre més la pilota i buscar les entrades per banda. Al descans es va arribar amb el 1 a 0 al marcador.

Álvaro Guzmán porter del CD Dénia

A la represa el domini local va ser en augment i als cinc minuts, Carlos Ribes va posar un bon centre des de l'esquerra que va rematar Panucci al fons de la xarxa. Amb el segon gol deniera el partit es va convertir en un monòleg amb els groguets com a protagonistes.

Al minut 79, centre de Céspedes que Borja va empalmar sense deixar botar la pilota al fons de les malles del FC Canalense. Un tercer gol que va signar la sentència del xoc. La resta de minuts fins al final van ser intranscendents gairebé sense jugades de perill.

Al final un triomf clar per al CD Dénia que li retorna als llocs de promoció d'ascens. El joc no va ser bo encara que el que més importava que era tornar a guanyar es va aconseguir.

Fitxa Tècnica

CD Dénia: Guzmán, Cardona, Carlos Ribes (Céspedes 70 '), Gervasio, Panucci, Paco, Sito, Alberto (Josep 64 '), Miguel (Nico 53'), Renzo i Borja.

FC Canalense: Luiso, Javier (Andrés 46 '), Pep, César, Adrián, Nadal, Vicent, Eusebio, Climent, Richart (Fermín 57') i Insa.

gols: 1-0 Renzo 33 ', 2-0 Panucci 50' i 3-0 Borja 79 '.

àrbitre: Pascual Fermoso, va amonestar amb groga als locals, Carlos Ribes i Renzo, i als visitants, Pepe, Adrián, Eusebio i Climent.