El CD Dénia va pagar molt car els seus errors a Onda (2-0)

27 de maig de 2019 - 18: 03

El CD Dénia va pagar molt car els seus errors a Onda, on va caure per 2 a 0 en el partit d'anada de la primera eliminatòria de la fase d'ascens a Tercera Divisió. Al conjunt groc no li va eixir res, va tindre un dia totalment nefast des del seu mateix inici, ja que dissabte a la nit Ferran, un puntal clau en la defensa, va haver de ser hospitalitzat amb una hemorràgia intestinal que li va impedir estar en aquest xoc. Hores més tard va ser el lateral Fran, qui per malaltia va quedar fora de la convocatòria i va haver de cridar amb urgència al juvenil Alvaro La Penya.

Sobre el terreny de joc es van veure les dues cares del Dénia. La bona a la primera meitat, quan van aconseguir prendre-li la pilota al conjunt local i arribar amb perill al marc defensat per Sabater. El primer avís deniera va arribar en el minut 9 amb una falta llançada per Javi, que Cèsar va rematar a les mans del porter local.

L'equip de Diego Miñana es va sentir còmode sobre el camp, va saber defensar-se tenint la pilota i al seu torn va provocar que es jugués lluny de la seua àrea. El Onda, excessivament nerviós, no va saber com contrarestar la pressió deniera en la línia medul·lar.

Al minut 23, Luis de volea des de fora de l'àrea va fer lluir-se el porter Sabater. Un minut després qui ho va intentar va ser César, un dels grans destacats d'aquest partit, però el seu xut va anar a les mans de Sabater.

A la mitja hora va arribar la jugada que va marcar la trobada, una cessió des del mig del camp a Maxi i això va aclarir amb la mala sort que la pilota es va estavellar a l'esquena de Megina i es colava a la porteria deniera. Va ser un cop dur per a la moral deniera, però el partit va seguir i els homes de Diego Miñana van seguir arribant a l'àrea contrària.

Al minut 38, una pilota penjada dins l'àrea no va poder arribar a Guerrero per un clar empenta del central castellonenc. El col·legiat no s'ho va pensar dues vegades i va assenyalar el penal. La responsabilitat va ser per Panucci, que va llançar a la dreta del porter quan Sabater es va llançar a la seua esquerra, però la pilota es va anar fora. Segon cop moral per al Dénia en tot just deu minuts. L'últim intent del primer temps va ser un xut llunyà de Javi, que es va anar fora per molt poc. Es va arribar al descans amb el 1 a 0 per al conjunt local.

A la represa no va canviar res. El Dénia va continuar marcant el ritme del matx davant un Onda molt conservador que va saber defensar el seu avantatge. Amb el pas dels minuts la manxa de l'equip de la Marina Alta es va anar apagant, cosa que va permetre jugar amb més espais als locals.

Al minut 49 César va poder haver empatat el xoc, però la seua rematada de cap va eixir per dalt del travesser. Un minut més tard la va tindre el Onda quan el cop de cap de Omar es va estavellar al travesser de la porteria defensada per Maxi.

Els minuts van anar passant i les forces denieres minvant. Això va provocar que en una bona jugada per banda arribés un centre a l'àrea local, que Juancho va rematar assolint el 2 a 0. Aquest gol al minut 64 donava temps a una possible reacció de l'equip groc, però no entrenar a un ritme exigent provoca que físicament, quan un equip t'exigeix, no estiguis al cent per cent, i això ho pagament car l'equip de Miñana. Ni tan sols l'expulsió per doble groga del local, Guille Francès, va donar opcions a un Dénia desfondat a la part final del partit.

Al final del xoc, un 2 a 0 que sembla massa càstig per a un Dénia que va jugar a un gran nivell en la primera meitat, però que en la segona no va tindre forces per reaccionar. Ara caldrà esperar que diumenge que ve remuntador un marcador advers de 2 a 0.