Dos golassos de Panucci van tombar a un complicat Tous CF

11 de març de 2019 - 08: 45

Gran partit el realitzat pel CD Dénia, Que va vèncer a l'Tous CF per 2 a 0. El xoc va estar marcat pels dos golassos que Panucci va anotar en la segona meitat i que van servir per doblegar un rival que va defraudar en el seu pas pel camp Diego Mena, Tot i que va jugar una hora en superioritat numèrica.

El conjunt de la Marina Alta va fer xicotet un rival que ve de ser dels millors a la segona volta de la lliga. Els valencians que dirigeix ​​Vicente Mompó van ser incapaços de crear joc malgrat tindre jugadors d'una enorme qualitat. Tot això va ser per mèrits dels homes que dirigeix ​​Diego Miñana, que va lligar de mans Edu López. El Tous CF, veient que no podia controlar el ritme del partit, es va dedicar a perdre temps ia fer servir contínues provocacions als locals.

Les primeres ocasions de perill van ser per als locals, però les rematades de Ferran i de Jordi van eixir per dalt del travesser. En l'única arribada a porta visitant en tot el partit, Jordi Casanova va estavellar la pilota al pal.

Va passar la mitja hora de joc sense que el Dénia aconseguís batre la porteria local. Als de Diego Miñana els faltava encert a l'hora de la rematada i sobretot reposar un poc més la pilota, per evitar els errors a l'hora de les entregues.

Al minut 36 una xicoteta tangana va acabar amb l'expulsió del local Guerrero, que va veure dues cartolines grogues de manera consecutiva. Una circumstància que va preocupar al públic que no va parar de protestar totes les decisions al col·legiat, Enrique Zambrano. Es va arribar al descans amb un cop de cap a boca de canó d'Arthur, al qual va contestar el porter visitant, Jordi, amb una parada de gran mèrit. Amb l'empat inicial es va arribar al final de la primera meitat.

A la segona meitat, el tècnic local, Diego Miñana va aguantar el mateix sistema i això es va reflectir sobre el camp. El Dénia va superar clarament a un rival que sempre va buscar el xoc físic i les pèrdues de temps.

Al minut 68 Cèsar es va anar molt bé per la banda esquerra i va posar una centrada mesurada perquè Panucci rematés esplèndidament de cap a la porteria visitant. Aquest va ser el gol que va obrir el camí de la victòria. Un minut més tard l'ocasió va ser per a Adrián Rubio, però la seua rematada va eixir fora per molt poc.

El conjunt visitant va intentar estirar les seues línies i els locals es van mostrar molt còmodes sobre el camp, llançant sempre que van poder ràpids contraatacs. Ja en temps d'afegit va arribar el 2 a 0 en una pilota que va arribar a Panucci, qui al segon pal va enganxar una bonica volea que va sorprendre el porter visitant, Jordi.

Al final del partit el públic va acomiadar als seus amb una eixordadora ovació com a premi a un lliurament total per part d'ells. La victòria deniera cobra una gran importància pels mèrits realitzats i perquè es manté en llocs de promoció d'ascens.