El Dénia Futsal acaba la temporada guanyant l'Inter Movistar "B" (5-2)

21 de maig de 2017 - 09: 00

El Dénia Futsal acaba la temporada guanyant l'Inter Movistar "B", per 5 a 2. El xoc disputat al pavelló municipal d'Ondara que va registrar una bona entrada va començar de manera reivindicativa. El Dénia Futsal va saltar a la pista amb una pancarta de suport a l'arribada del tren a Dénia. El mateix alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, Present en el partit es va unir a la petició de l'equip de futbol sala.

El partit es va iniciar amb un cert desconcert en el bàndol deniera, els seus jugadors no van trobar el seu lloc en la pista de joc. Els madrilenys amb una pressió molt alta van evitar la bona eixida de la pilota de l'equip local. Els minuts van anar passant sense que es creessin ocasions en cap de les dues àrees.

El conjunt visitant que dirigeix, Riquer, es va apoderar de la pilota evitant que el seu rival estigués còmode sobre la pista. Al minut 10, l'Inter Movistar "B", es va avançar al marcador en una errada defensiva dels locals. Aquest tant va provocar desconcert en els jugadors que dirigeix Javi Arnau. Els madrilenys van tindre bones ocasions que van ser desbaratades per un encertat Roc que sota els pals va impedir els gols.

Al minut 15, Àlex Pla va enganxar un fort xut que es va colar per l'escaire de la porteria madrilenya, aconseguint l'empat a un. Amb aquest marcador es va arribar al descans.

Reacció deniera a la segona part

A la segona meitat, els visitants van eixir millor posicionats sobre la pista. Van ofegar amb la seua pressió als deniers que van haver de jugar amb pilotes llargues per eixir-ne. Fruit del millor joc, al minut 4, va arribar el 1 a 2 obra de Marquina. Aquest gol va despertar als locals que a partir d'aquest moment van ficar una marxa més al seu joc.

Amb bons moviments de pilota, els deniers, van tornar a entrar al partit. Al minut 34, Mika va tornar a posar les taules al marcador. Aquest tant va posar nerviosos els visitants que es van dedicar a protestar de forma airada als àrbitres. Fruit d'una de les seues protestes va ser expulsat un jugador de l'Inter Movistar per doble groga.

El Dénia Fútsal va aprofitar la superioritat numèrica per posar el 3 a 2 al marcador, gràcies al gol de Ferran. Després de recuperar a tots els jugadors, l'equip visitant en tot just uns segons va tornar a quedar amb quatre efectius en pista en ser expulsat un altre home. En superioritat va arribar el 4 a 2 obra de Toni Tent.

Amb els visitants trasbalsats amb els àrbitres, va arribar l'expulsió del tècnic, Riquer. Mentre el Dénia Futsal aliè a les provocacions visitants es va dedicar a moure la pilota. A falta de tres minuts per al final, els madrilenys van posar porter-jugador. Els locals ben aplicats en defensa no van passar dificultats. Al minut 37, Pablo Tarín, va robar una pilota i va llançar a porta buida aconseguint el 5 a 2. Amb aquest marcador es va arribar al final del xoc.

Tots els jugadors del Dénia Futsal van agrair al públic el suport prestat en aquest partit i durant tota la temporada. L'equip ha tornat a fer una gran temporada, repetint el cinquè lloc en la classificació del Grup IV de Segona Divisió "B" que aconseguir l'any passat.