Curro va tornar a resoldre en l'últim sospir donant el triomf del CFS Mar Dénia a La Vila (4-5)

19 de novembre de 2018 - 06: 57

Es va repetir la història viscuda en la jornada anterior i Curro va tornar a resoldre en l'últim sospir i va donar el triomf al CFS Mar Dénia al pavelló "Madaleta", de la Vila Joiosa. El resultat ajustat però alhora merescut ja que els deniers van superar amb justícia al conjunt de la Vila FS per 4 a 5.

El partit va començar amb una pena màxima per als locals que el porter deniera, César va tallar, donant molta confiança i moral als seus companys. En aquesta arrencada del xoc el ritme va ser alt i amb prou feines control del joc d'uns i altres. Més aviat es va convertir en un cercavila amb arribades sobre les dues àrees.

En el primer temps millor el CFS Mar Dénia

El primer gol va arribar per al conjunt local al minut 6 marcat per Miguel. Poc va durar l'alegria per als vilers ja que uns segons després, Robert va igualar el marcador. Un minut més tard, va ser Fran Vives qui va anotar el 1 a 2. Al minut 12, els col·legiats van marcar pena màxima a l'àrea local. Àlex Pla es va encarregar de transformar-lo posant el 1 a 3.

En la següent jugada, els deniers van ser castigats amb una doble penal que va transformar Herrera, col·locant el 2 a 3 al marcador. Sense control en el joc, van anar passant els minuts fins que la Vila FS va aconseguir empatar el xoc amb un gol de Munuera. Després d'encaixar el gol, la reacció dels nois que dirigeix ​​Òscar Garcia no es va fer esperar i Edu Romany va marcar el 3 a 4, amb aquest resultat es va arribar al descans.

Patir per guanyar

En l'arrencada de la segona meitat, els deniers van posar pausa al seu joc, van controlar més el ritme del joc. Però això va durar poc temps ja que els locals van prémer pujant la seua intensitat davant la permissivitat dels col·legiats. Al minut 26 Pau Tarín va ser expulsat i els seus companys sobre la pista van aguantar durant dos minuts la inferioritat numèrica.

La pilota va ser d'un costat a un altre sense que manés cap dels equips sobre l'altre. La intensitat local va provocar que la Vila FS es carregar-se de faltes. Els deniers van disposar d'un doble penal, però Àlex Pla no va encertar a batre el porter local. Poc després els locals van igualar el marcador amb un gol de Samuel.

Restaven dos minuts per al final i Oscar García, va demanar temps mort per aclarir als seus homes la tàctica a seguir. Es va optar per arriscar i anar a pel partit, va col·locar porter jugador. Després de diversos tirs consecutius sobre la porteria local ia falta de quatre segons per al final, Curro va encertar per marcar el 4 a 5. Amb aquest gol es va sumar la sisena victòria consecutiva del CFS Mar Dénia que li permet seguir liderant la classificació del grup XV de Tercera Divisió.