Casa Miguel Juan i Stilos van empatar a quatre en el xoc de la jornada

28 de gener de 2015 - 09: 19

La quinzena jornada de la lliga comarcal Acydma ens va deixar com a partit de la jornada en que va enfrontar dos dels rivals directes pel títol, Casa Miguel Juan i Stilos, un xoc que va acabar amb empat a quatre en el marcador.

Equip Rte. Miguel Juan

L'equip de Stilos va entrar millor en el partit però la reacció dels deniers va fer que el joc es nivelase. L'ambició de tots dos va provocar que durant la primera meitat hagués moltes ocasions de gol, tot i que l'únic equip que va aconseguir marcar va ser el Stilos, que va marxar al descans amb avantatge d'un gol.

A la segona part, el joc alegre de tots dos combinats va provocar un joc d'atac. Stilos aconseguir anotar tres gols més pel que va obligar al seu rival a prendre més riscos. L'entrenador del Casa Miguel Juan va apostar per jugar amb porter jugador i la tàctica li va donar bon resultat, el seu equip va empatar el partit en tot just 13 minuts.

El líder Bar Trinquet que seguix sense afluixar marqui sense problemes a el conjunt Nova Recal (6-0). Mentre que la golejada de la jornada va ser la que li va endossar el conjunt de Lli Rosello a el conjunt de Trafficluna a què va vèncer per 14 a 0. Aquesta és una de les majors golejades de el present campionat.

El conjunt de l'H Nou Romá es va desfer sense problemes del conjunt de Rotulart que no va poder fer res davant l'allau de bon futbol protagonitzada pels deniera. El resultat final va ser de 9 a 1. Cellers Aguilar ja s'ha col·locat a la setena plaça amb el seu triomf davant el sempre equip de il Fratelli al que va vèncer per 3 a 1.

el Marí de Dénia va perdre en el seu propi feu davant Rei Stock per 3 a 6, mentre que el quart classificat Inmo. Promarina es va imposar a Assegurances Reale Ondara en un gran partit per 8 a 4. Airsat va perdre en el seu propi feu davant Rte. La Fontana per 0 a 4. Un altre dels empats que deixo la jornada es va produir en el partit entre Maxin Sound d'Ondara i els Poblets que va acabar amb empat a tres.

Després d'aquesta jornada la classificació seguix liderada per Bar Trinquet amb 42 punts al que li seguixen; Assegurances Reale Ginestar amb 34, H. Nou Romá i Inmo. Promarina amb 33, Rte. Miguel Juan i Stilos amb 2. A la zona baixa estan; el Marí amb 7 punts i Rei Stock i Trafficluna amb 6.

La classificació de golejadors l'encapçala, Igor Díaz de l'equip H. Nou romes amb 25 gols. L'equip més realitzador és Inmo. Promarina amb 85 tants, mentre que el menys golejat és, Bar Trinquet que ha encaixat, 22 tants.

Futbol Sala Femení

En aquesta competició es va disputar la jornada 10 amb el partit entre els dos gallets, Paidos y Dorian Gray. Un xoc que no va defraudar ningú i que va concloure amb empat tres. L'altre partit disputat va acabar amb la victòria de Konfort Somnis davant Orba per 8 a 2.

La classificació l'encapçala Paidos amb 20 punts seguit per Dorian Gray amb 17, Konfort Somnis amb 13, La Jarina amb 7 i és cuer Orba encara sense puntuar.

La màxima golejadora de la lliga és Rocío plau del Paidos amb 16 gols seguida per Belen Ribot del Dorian Gray amb 15. L'equip més realitzador és Paidos amb 44 gols marcats, mentre que el menys golejat és Paidos amb 10 encaixats.