Bons resultats per als joves tennistes del Club Tennis Dénia

24 de novembre de 2014 - 18: 55

Aquest cap de setmana es va jugar la Lliga Comarcal a Teulada on els jugadors de l'escola del Club de Tennis Dénia han obtingut bons resultats. Àlex Alcantarilla va ser campió en categoria benjamí guanyant a Samuel Watkinson 6 / 3.

Tennistes del Club Tennis Dénia

Per la seua banda, Angela Contrí en categoria benjamí va guanyar a la seua companya de Dénia, Gabriela Iglesias per 10 / 0, Marina Iborra va ser finalista en categoria aleví caient contra Miriam Kaltenbrunner per 4 / 2 i Juan Carlos Villoslada va ser finalista en categoria cadet perdent en la final contra Ethan Hadnum per 7 / 6.

A aquests bons resultats es suma el triomf d'Hugo Fonts en el torneig Tecnoesport de Bellreguard on va ser campió en categoria benjamí en vèncer a la final a Francisco Martí per 5 / 3 i 4 / 0. Lucía Molines va ser finalista benjamí i va caure davant Blanca López per 4 / 1 i 4 / 1.