Bon cap de setmana per als equips del Paidos Dénia

30 d'octubre de 2019 - 12: 44

A la Primera Regional Juvenil el Paidos- F. Fernández Lluna va vèncer amb a el Torrevella FS per 6 a 5. Els locals van començar amb la seua forta defensa i ràpida mobilitat, avançant així aviat en el marcador després d'un rebuig que l'Àlex no va perdonar. Els minuts van anar passant i els de Torrevella es van animar, que, després d'un error defensiu local, van marcar l'empat. Josep, a la següent acció, va tornar a avançar els col·legials. Amb el marcador de 2 a 1 es va arribar a la mitja part.

A la segona part els col·legials van eixir amb la intenció de sentenciar el xoc i van aconseguir un avantatge amb els gols d'Isaac, Pau i Tristán. Els visitants van optar per treure porter jugador i van posar en dificultats als locals en col·locar-amb un 5 a 4 mancant 3 minuts. Álex de nou va ampliar l'avantatge i just acabant el partit els visitants van aconseguir el definitiu 6 a 5.

L'equip cadet es va imposar per 3 a 1 a Torres Sant Vicent. El partit es va posar de cara per als deniers ja que en el minut 12 Jorge Bustos va marcar el 1 a 0. Aquest gol va donar molta confiança als locals que van augmentar l'avantatge amb el 2 a 0 per mediació de Jorge Carrasco. Amb aquest marcador es va arribar a la mitja part.

A la segona meitat els visitants van eixir disposat a donar emoció ia fe que ho van aconseguir amb el gol de Javi Inés en el minut 30. Sort que hi va haver reacció col·legial i Samuel Gil al 37 va posar el definitiu 3 a 1 al marcador.

En la categoria infantil es va viure un vibrant partit que va acabar en taules (1-1) entre Paidos Dénia i Calp Futsal. Just empat entre dos equips que comptaven els partits per victòries. Els calpins van començar dominant i amb ocasions però amb el pas dels minuts els de Paidos van agafar el timó del partit i van disposar de clares ocasions. Amb el 0 a 0 es va arribar al descans.

La trobada es va reprendre amb un anar i venir a les dues porteries. Però van ser els locals qui, per mediació d'Andreu, es van avançar al marcador. A falta de 26 segons per al final, els de Calp van empatar el xoc.

En categoria aleví, el Paidos Dénia va doblegar el Joventut Elx per 4 a 2, en un xoc on els locals van començar pressionant a dalt i l'Elx va aprofitar l'espai que deixava enrere l'equip local per posar el 0 a 1 per als visitants.

El partit va continuar amb els dos equips amb la defensa alta i volent tindre la pilota. Encara que aquest es jugava al camp dels visitants, el Paidos va tindre força ocasions desbaratades pel porter visitant. Carlos al final del primer temps va posar taules en el marcador, arribant al descans amb el 1 a 1.

La segona part va començar com la primera, jugant-se el partit en camp visitant i parant moltes pilotes el porter il·licità, però Albert va aconseguir posar per davant al Paidos amb el 2 a 1.

Al minut 15 de la segona, Ian, amb un llançament de fora de l'àrea amb la seua cama menys hàbil, va ampliar l'avantatge amb el 3 a 1. Faltant 5 minuts per al final, l'Elx va escurçar amb una falta directa i va donar emoció amb el 3 a 2.

Per a tranquil·litat dels locals, Albert va anotar el seu segon gol a falta de 2 minuts per deixar el definitiu 4 a 2 que estableix l'Paidos Dénia primer a la classificació.