Celler Aguilar no va poder frenar el Reale-A. Romany davant el qual va caure per 1 a 8

22 de març de 2019 - 00: 54

El conjunt de celler Aguilar no va poder frenar el Reale – Audifonos Romany que es va imposar sense problemes al pavelló d'Ondara al conjunt local per 1 a 8, en el que va ser sens dubte el partit de la jornada.

L'equip d'Ondara es va presentar al partit amb només set jugadors i poc a poc el desgast físic va anar passant factura als locals. Al minut 8 va arribar el primer gol, obra de Jorge Llopis. Els locals, amb la línia de pressió al mig camp, van intentar tallar per llançar ràpides contres i en ocasions ho van aconseguir, però una defensa ben col·locada per l'equip de l'asseguradora va impedir que van arribar amb facilitat a la porta de Bofi.

Al minut 19 Chumi va rematar un córner i va aconseguir el 0-2.Tres minuts més tard els ondarencs van reduir les diferències amb una gran jugada de Joan Pic. Amb el resultat de victòria per la mínima de 1-2 es va arribar al final de la primera part.

Després del descans, Reale en la primera jugada del partit, va aconseguir el tercer gol obra de nou de Chumi. Al minut 4, Dani Marin va aconseguir el quart gol. Els locals, veient que el partit se'ls anava de les mans, van pujar la seua línia de pressió. A partir d'aquest moment va començar el recital de joc de Jorge Llopis, que en només 10 minuts va aconseguir 4 gols, dos de falta directa i dues més de jugada de personal.

L'altre partit important de la jornada va ser el que van disputar a Pedreguer l'equip local contra el segon classificat, Hotel Nou Roma. La primera part el conjunt local, amb una forta pressió, no deixava ni jugar ni eixir amb claredat a l'equip dianense del seu camp i va disposar de nombroses ocasions de gol. Les grans intervencions del porter de Hotel Nou Roma, i la falta de punteria a l'hora de la rematada dels de Pedreguer no van deixar inaugurar el marcador. Quan tot semblava que s'arribaria amb el marcador inicial, faltant un minut, Ortiz va aconseguir en una jugada de contraatac obrir el marcador a favor dels deniers.

A la segona part el començament va ser un calc del mateix, els de Pedreguer van dominar el partit però no van poder inaugurar el marcador. Al minut deu, va canviar radicalment la trobada i els deniers van començar a tindre el control del partit. Arran d'això van aconseguir el segon gol obra de Ampolla de gran xut des de fora de l'àrea. Els locals van perdre el rumb del partit, van començar a jugar amb la figura de porter jugador però sense tancar les jugades. Arran d'aquest desgavell arribar tres gols més per part dels deniers, que van acabar vencent per 0 a 5.

Davant l'absència de l'equip de Bar Axicotetós de Dénia que no es va presentar a jugar contra el tercer classificat, Perruqueria Stilos, el Comitè de Competició aplicarà el reglament pel que el partit finalitza amb victòria per als perruquers per 3-0 i sanció econòmica i treuen 3 punts de la classificació general al conjunt de Bar Axicotetós.

Baleària es va imposar en un gran partit a Cellers Xaló per 4 a 1. La Xara Iconnect golejar Cafè Bar el Racó de David per 10-3, mentre que Mik Mik no va tindre problemes per desfer-Casa Llobell d'Ondara (9-6). Bar Colom va perdre contra tot pronòstic i en el seu propi feuda davant Restaurant La Fontana d' Xàbia (4-7). El partit entre Ademar i Construccions Gonzalez Barber es va ajornar.