Drie podia voor wielrenners van de Multiesport-UCMontgó in de 'La Inmortal' marathon in Caudete

21 maart 2018 - 06: 00

Een vertegenwoordiging van fietsers van het Multiesport-UCMontgó team nam deel aan een klassieker van de MTB-marathon "The Immortal", test van 70-kilometers die in Caudete werd gespeeld

In deze editie de "XV Memorial José A. López Camarasa", de Multiesport-UCMontgó-fietsers slaagden erin om op het podium te staan ​​in een race met meer dan 600-deelnemers.

Roberto Gomez in de elite categorie werd derde met een tijd van 3: 01.19, achter Julian Ferrero was de eerste met een teken van 2: 53.44 en Jorge Martin, die tweede was met een tijd van 2: 54.36.

In Categorie M40 werd Alejandro Seguí derde, met een record van 3: 02.36. De beste in deze categorie was Víctor Godoy met een tijd van 2: 57.19. De tweede plaats was voor Manuel Giménez, met een merk van 3: 01.29.

Carlos Pocoví was een van degenen die het podium wist te beklimmen en derde werd in de categorie M50. De winnaar van deze categorie was Miguel Ángel García met een tijd van 2: 54.03. De tweede plaats ging naar Francisco López met een record van 3: 03.55. De tijd van Carlos Pocoví was 3: 12.21.