Meer doelen dan ik op de CD speel. Dénia 2- Algemesí CF. 0

19 oktober 2014 - 20: 53

belangrijke triomf van CD. Dénia tegen Algemesí met 2-0 die terugkeert naar het team van de Marina Alta naar promotiefuncties. Het was een duel met meer doelpunten dan voetbal.

Monkey heeft de veiling niet gehaald

Het Dianense-team kwam zeer betrokken bij de wedstrijd uit, ze zetten hun rivaal goed onder druk die amper meters opgaf om op zoek te gaan naar de omgeving. De eerste tien minuten van de clash werden beheerst door de mannen van Jesús Moratal, hoewel zijn gevaarlijke kansen waren, een afstandsschot van Ferrán dat hij naar een hoek stuurde, Aurelio en de daaropvolgende hoek die Mono nauwelijks miste.

Na het eerste kwart werd het Valenciaanse team losser in hun spel en kwam het goed uit de eerste linie van Dianense. In de volgende minuten had het spel geen duidelijke dominator, want er waren veel onnauwkeurigheden door de een en de ander.

De bezoekers kregen de grootste kans in de eerste helft, toen Mendoza in de 39e minuut een geplaatst schot op de lat van het door Maxi verdedigde doel knalde.

Het antwoord van de lokale bevolking kwam in de 44e minuut toen de bal na een hoekschop op doel viel Gervasio bij de tweede paal en dit zachte schot, waardoor de bal tegen de lat botste. De pauze werd bereikt met de aanvankelijke stand op nul.

In de hervatting was er niet veel variatie qua spel. Er was geen team dat de ander overtrof. Fouten en onnauwkeurigheden waren constant, zonder spelritme.

De bezoekers waren in de minderheid door het wegsturen van Moya in minuut 58. De lokale bevolking probeerde meer diepgang aan hun spel te geven met de komst van Ayoze in plaats van een centrale verdediger als Giménez. Vanaf dat moment kwamen de bezoekers nog meer in het eigen veld.

In de 69e minuut werd een voorzet van Souhe op dezelfde doellijn afgemaakt door Mono, waarmee het eerste doelpunt van de middag werd omgezet. Een stukje dat de lokale bevolking rust gaf en de bezoekers deed zinken. Algemesí vergaf in de 71e minuut toen Dani Soler alleen tegen Maxi over de lat schoot.

In de laatste minuten beperkten de Dianenses zich tot het niet verliezen van de bal en het voorkomen dat hun rivaal hun gebied bereikte. In extra tijd bezegelde Cardona de wedstrijd door Dianense's tweede doelpunt te scoren. Uiteindelijk was de overwinning voor de lokale bevolking met 2-0, een overwinning waarmee het team van Jesús Moratal kon stijgen in het klassement.

Faye die een bal probeert te controleren

Een van de nieuwigheden in het Dianense-team was het vertrek van Abou, die de club heeft verlaten bij gebrek aan kansen die hem zijn gegeven.

CD. Dénia; Maxi, Álex, Paco, Giménez(Ayoze)62', Ferrán, Souhe(Ismael)80', Panucci(Josep)79', Gervasio, Faye, Mono(Cardona)89' en Michael.

Algemesi CF.; Aurelio, Dani Soler, Estéban, Sisco, Ferrán, Grego, Mendoza(Mamdu)62', Marcos(Dani)69', Jairo(Eric)79', Moya en Borja(Colomer)34'.

Doelpunten: 1-0 Mono Mto.69 2-0 Cardona Mto. 91

Scheidsrechter; Canovas García, toonde gele kaarten aan de lokale bevolking, Álex, Giménez en de bezoekers; Dat waren ze, Mendoza. Hij stuurde Moya in de 58e minuut weg voor een dubbele gele kaart.