De doelen van Angel en Souhe keren terug op de CD. Dénia de derde plaats

Januari 18 van 2015 - 22: 15

El CD. Dénia hij loste zijn tweede opeenvolgende overwinning op met een 1-2 overwinning op Recambios Colón in de wedstrijd die de tweede ronde van de competitie opende.

Elf van de Dénia vóór de Columbus Spare Parts

De wedstrijd werd geconfronteerd met de dianenses, omdat deze in de vierde minuut op het scorebord stond. Panucci stak een geweldige bal over een lokale verdediger en Angel loste met een middenhoog schot op de paal die het eerste doelpunt van de botsing betekende.

Met de partij volledig onder controle, de mannen die hij leidt Jesús Moratal, ze speelden heel goed voetbal. Het pand probeerde te reageren, maar de Dianense-druk in het midden van de speldoos verstikte hen. De dianenses wisten heel goed de tijden van het spel te markeren. Ze worstelden in de verdediging tegen een tegenstander die niet wist hoe hij de verdediging van zijn rivaal moest passeren.

De lokale coach, Alfonso Langa plaatste drie spelers op rij in de hervatting, op zoek naar de reactie van zijn team. Moratal-spelers bleven op hoog niveau spelen en maakten een goed teamgemiddeld. Zijn werk werd beloond in minuut drie van de tweede helft. Panucci ging het lokale gebied in, de bal die werd afgewezen door een verdediger kwam naar Souhe, die na controle van schot met het recht het tweede doelpunt scoorde dianense.

Het leek op het doel dat de wedstrijd veroordeelde, maar Recambios Colón kreeg negen minuten later zijn doel. Mateos na een geluid in het dianense gebied, schoot hij een laag schot dat de Dianense doelman Maxi niet bereikte. Een doelpunt dat bij de Dénia twijfel kon veroorzaken, maar zo was het niet, want hij trok zijn ervaring en wist hoe hij een tegenstander moest beheersen die wanhopig naar de gelijkspel streefde.

De Dianense-overwinning samen met de nederlaag van de cd. Jávea in Alginet stelt het hen in staat de derde plaats in het klassement, dat wil zeggen, promotieplaats, te herstellen.

Technisch

Colón reserveonderdelen; Tamarit, Requena (Reyes 72´), Chini, Tsjechisch, Juan Carlos (Pablo Carrascosa 46´), Gil (Dani Tacón 46´), Castander, Mateos, Sinisterra (Alberto 46´), Robert en Iván.

CD. Dénia: Maxi, Ayoze, Alex Gayá, Paco, Gervasio, Ferrán, Souhe, Ángel (Faye 46´) (Josep 88´), Mono (Carlos Ribes 78´), Panucci en Michael.

doelen: 0-1 Angel Mto 4. 0-2 Souhe Mto. 48 en 1-2 Mateos He 57.

Scheidsrechter: Palomares Collado, vermaand met gele kaarten aan de lokale bevolking, Chini, Checa, Mateos en Iván en de bezoeker, Maxi.