De balspellen stopten met het veroordelen van de CD Dénia tegen de Port UD (4-2)

04 december 2016 - 19: 35

Er leefde een vreemd spel in het veld "Fort Llopis" van Grao de Gandía, waar de UD Portuarios de twee doelen traceerden waarmee de CD Dénia nam de leiding op het scorebord. Het lokale succes in de spelhervattingen veroordeelde die van de Marina Alta In de tweede helft. De vier doelpunten van Adrià Ramis, veroordeelden de groguets in amper vijfenveertig minuten.

Dianense verdediging tegen de EU Gandía

De botsing begon met een lichte overheersing van de lokale bevolking, maar zonder zeer gevaarlijke aankomsten op het door Tonet verdedigde doel. In de 20e minuut was een vrije trap naar de rand van het veld voldoende voor Javi om zijn kwaliteit als werper opnieuw te demonstreren. Zijn lage schot maakte het stuk van de lokale doelman, Fede, onbruikbaar.

Het doel maakte de lokale bevolking erg nerveus, ze maakten veel fouten door de angst om met een zeer directe wedstrijd naar het bezoekende gebied te komen. Dianenses goed gepositioneerd las heel goed de voorwaartse verdediging van het pand. In de 25e minuut profiteerde Ferrán van een afwijzing van de lokale doelman om 0-2 te scoren. Dit doel hielp de Dianenses hun spel te kalmeren tegen een machteloze tegenstander die geen manier kon vinden om met gevaar op het rivaliserende doel te komen. Met het duidelijke voordeel van twee doelpunten voor CD kwam Dénia tot stilstand

In de tweede helft koos de tandem Salva Moratal-AdriRamón Rivero ervoor om Adrià Ramis, de Bellreguard-speler, binnen te gaan die terugkeerde naar het team nadat hij door Muro CF was gegaan. Een beter debuut had deze man niet kunnen maken, want in de 48e minuut scoorde hij de eerste van zijn team na een goede kopbal. Dit doel zorgde ervoor dat de lokale bevolking opnieuw op gang kwam, die twee minuten later de wedstrijd in evenwicht bracht dankzij een goed schot van Ramis. Dit daalde veel af naar de dianenses gedurende enkele minuten.

De lokale bevolking controleerde de wedstrijd tegen Dénia, die geleidelijk opnieuw in de wedstrijd kwam. Met nog tien minuten te gaan crashte het Dianense-team twee ballen in het bos. Zich ervan bewust dat de loting voor hen weinig nut had, riskeerden de groguets het doel te zoeken.

Met nog vier minuten te gaan werd Ramis opnieuw afgespeeld door de stand op 3-2 te brengen. In de verlenging pompte een andere bal over het Dianense-gebied, Manolo Martínez finishte en de bal kwam, na een rebound, naar Ramis voor om de clash met 4 tegen 2 te veroordelen.

Met deze nederlaag daalt Dénia enkele plaatsen in het klassement af en ziet hoe de trein van de teams die strijden voor promotie vertrekt.

Technisch

UD Portuaries: Fede, Carbonell, Ferrán (George 45 '), Dídac (Cardona 45'), Miki (Manolo Martínez 63 '), Beltrán, Juanpe, Falquet, Juárez (Adrià Ramis 45'), Mengual en Carbó.

CD Dénia: Tonet, Cabe, Cristian, Jordi, Carlos Ribes, Panucci, Ferrán (Juan88'), Álex Gayà (kasteel 72'), Renzo, Javi en Céspedes (Borja Martínez 65').

doelen: 0-1 Javi (21 '), 0-2 Ferrán (41'), 1-2 Adrià Ramis (50 '), 2-2 Adrià Ramis (53'), 3-2 Adrià Ramis (86 '), 4- 2 Adrià Ramis (93 ').

Scheidsrechter: López Herrero. Hij vermaande Falquet, David voor de lokale bevolking en Cristian, Carlos Ribes en Enzo voor de bezoekers. Borja Martínez werd gestuurd voor een rode kaart in de 96 ',