Het gebrek aan succes en een controversieel einde van het spel beschadigen de lichte start van CFS Mar Dénia

27 oktober 2020 - 13: 07

De wedstrijd begon met veel ritme en beide rivalen hadden niet veel tijd nodig om goede kansen te genereren. Het Catalaanse team, met een jonge ploeg, legde een hoge intensiteit op en rolde de bal snel, met passes naar de opening en snelle counters, terwijl Mar Dénia de bal probeerde te beheersen en veel meer over hun spel uitwerkte.

In de 7e minuut, na een snelle counter op de linkervleugel, maakte Adrià er 0-1 van. De lokale bevolking had hun kansen, maar ze konden het doel niet raken. In de 14e minuut vergrootte Adrià opnieuw het verschil door de 0-2 te markeren, al was het een minuut later Omar die, na een sterk buitenschot van Blai dat de doelman niet kon blokkeren, de rebound oppikte en de 1-2 scoorde.

De Mar Dénia draaide zich om in het rivaliserende doel en even later was Nico het doelwit van een duidelijke penalty die het scheidsrechterspaar onbegrijpelijk uitschakelde aan de rand van het gebied. Met het resultaat van 1-2 werd de wedstrijd gestaakt.

De tweede helft was meer van hetzelfde en met een hoog ritme van de wedstrijd werden de kansen in beide doelpunten gevolgd, al was het weer de bezoekende speler Adrià die in de 26e minuut de 1-3 wist te scoren, een doelpunt werd snel beantwoord want in de 27 Omar maakte er 2-3, na een sterk buitenschot.

Mar Dénia genoot van hun beste minuten op het veld, maar het gebrek aan succes in het aangezicht van een doelpunt belemmerde het resultaat. Met nog 4 minuten te gaan, de Dianense-coach Emilio Montfort Hij nam een ​​risico en zette de doelverdediger op het veld, maar twee minuten later kwam de genadeklap, toen het scheidsrechterspaar op onverklaarbare wijze het lokale team bestrafte met een strafschop voor een verdediging van Curro over een rivaal in een luchtbal, wat 2- 4 en haalden de Dianense-ploeg volledig uit hun dozen, die alle geleverde inspanningen zagen verdwijnen en dat leidde tot de verdrijving van Omar voor een dubbele waarschuwing, naast verschillende waarschuwingen aan andere spelers. De Catalaanse ploeg profiteerde in de laatste minuut van de wedstrijd van de superioriteit en kreeg de finale 2-5 waarmee het het einde van de wedstrijd bereikte.

Volgende week reist het Dianense-team naar de stad Sabadell, om het op te nemen tegen Club Natació Sabadell.