Dag zonder verrassingen in de regionale competitie van Acydma

26 oktober 2016 - 02: 00

Na de zesde dag van de Acydma County League zijn er vier de teams die ongeslagen blijven aan de top van de tafel; Reale Seguros Ginestar, Hotel Nou Romá, Il Fratelli en Bodegas Aguilar, ze delen allemaal het leiderschap met 16 punten.

Het team van Il Fratelli

Op deze dag viel de duidelijke overwinning van het Il Fratelli-team op, die tijdens hun reis naar Moraira duidelijk het lokale team, FS Moraira, versloeg met 2 tegen 6. De spelers van H. Nou Romá moesten hun werkoverall aantrekken. om te winnen op het Futsal Pedreguer-veld. De Pedregueros verhoogden een zeer serieuze game, maar moesten zich overgeven aan de ervaring van de Dianenses die hen met 0-3 versloegen.

Een van de meest aantrekkelijke wedstrijden was die tussen het sportcentrum van Dénia Dorian Gray en Stilos Rafol Hair Salon, beide bovenaan de tafel. Bij de start was er veel respect voor beide partijen en waren het de bezoekers die voorop kwamen op het scorebord. De dianenses namen de controle over het spel totdat ze de wedstrijd gelijk hadden. In de tweede helft verdedigde Rafol, ondanks lokale druk, goed totdat ze in de laatste twee minuten twee goals tegen kregen, waarvoor Dorian Gray met 3-1 won.

Een andere interessante wedstrijd was die waarin de leider, Reale Seguros Ginestar, tegenkwam Paidos. De eerste helft was redelijk gelijk, al bereikte de ploeg van de verzekeraar de rust met een voorsprong van twee doelpunten. De schooljongens riskeerden in de tweede helft en betaalden duur door nog vier doelpunten te krijgen, uiteindelijk weerspiegelde de score van 6 tegen 1 de superioriteit van het verzekeringsteam.

De groep Els Poblets had geen problemen om zich te ontdoen van een taaie Balearia die ze met 4-1 wonnen. Een van de leiders, Bodegas Aguilar de Ondara, had meer problemen dan verwacht om Piscinas te verslaan. Denipool, die hij versloeg met 3-2 De AD Group seyma Hij versloeg La Xara Futsal zonder problemen met 5 tegen 2. Terwijl Bar Marcilla en Maxin Sound gelijkspel maakten in een wedstrijd die beide teams hielp debuteren in de puntenkast (2-2).

De wedstrijd tussen het debuterende team Casa Llobell de Ondara en Restaurante Miguel Juan koos voor het laatste in een zeer omstreden wedstrijd (4-2). Het team dat nog steeds niet scoort in de Constr. Z Dénia, viel op de baan van Cal Nay de Beniarbeig, met 4 tegen 0.

De topscorer-trofee wordt aangevoerd door Juan Alfonso Sivera van het Fratelli-team met 15 doelpunten. Het topscorerteam is Reale Seguros Ginestar, met 45 goals, en het gevecht draait om de titel van het minst afgeranselde team aangezien er drie teams zijn; Bodegas Aguilar, Peluquería Stilos Rafol en Cal Nay de Beniarbeig, met 9 doelpunten tegen.