Belangrijke gelijkspel van de CFS Mar Dénia voor de leider Irefrank Elche (3-3)

April 02 van 2019 - 00: 01

CFS Mar Dénia behaalde een belangrijk gelijkspel tegen de leider, Irefrank Elche (3-3), in een levendige wedstrijd die een competitief einde van het seizoen voorspelt.

het paviljoen carrus Het zorgde voor een geweldige sfeer met veel supporters uit Elche op de tribunes en met een brede vertegenwoordiging, een bus, van Dianenses-fans die hun team niet alleen lieten in een zo belangrijk duel als dit.

De wedstrijd begon zonder onderbreking en al snel kwamen de eerste kansen. In minuut 2 kwam de lokale ploeg op voorsprong door een doelpunt van Óscar Ruiz na een goede pass in het strafschopgebied. Zonder tijd om te rusten volgden de scoringskansen elkaar op in beide goals, waarbij de keepers keer op keer op de proef werden gesteld.

In de 10e minuut maakte Alex Plà er 1-1 van, na een sterk schot van buiten dat Juandi schampte en de bal in de achterkant van het net deed afketsen. Drie minuten later was het Pablo Tarín die een knappe actie afrondde en de stand op 1-2 bracht.

Gezien de intensiteit van het spel, werden de twee teams beladen met overtredingen en werd Mar Dénia in de 18e minuut bestraft met een dubbele straf. De Dianense-coach wisselde de keeper voor de lancering van de penalty en hoewel Roque het schot stopte, beval het scheidsrechterspaar het te herhalen, aangezien het de startlijn was gepasseerd en Dani gelijk had bij de tweede poging en scoorde 2-2 met degene die tot rust kwam.

Bij de herstart meer van hetzelfde, en in de eerste minuut een mooie actie van Jaén die hij combineerde met Plà, die het aan Edu Romany gaf om de 2-3 te scoren, maar een minuut later Juandi, met een geweldige persoonlijke actie, kreeg de 3-3.

Er was geen wapenstilstand in een van de twee sets. Het lokale team, aangespoord door zijn fans, sloot het Dianense-doel af, zeer goed beschermd door Cesar, terwijl Mar Dénia, met meer balcontrole, keer op keer goede scoringskansen creëerde. De minuten gingen voorbij en de wedstrijd ging verder in een gelijkspel. Geen van de twee coaches nam een ​​risico met een doelman, gezien het belang ervan en de wedstrijd eindigde met een gelijkspel op drie.

Na dit gelijkspel en na te hebben genoten van een geweldige wedstrijd tussen de twee beste aan de tafel, blijft alles hetzelfde en met nog 5 dagen te gaan, gaat Irefrank Elche als eerste verder met 2 punten boven CFS Mar Dénia, maar wetende dat er maar één gelijkspel is, aangezien de gemiddelde doelpunt is in het voordeel van de Dianenses, het zou de tafel kunnen omdraaien.

De volgende dag zal CFS Mar Dénia thuis gastheer zijn van CFS Horadada, vierde geklasseerd, in wat de eerste van de vijf te spelen finales zal zijn. De wedstrijd vindt zaterdag om 18 uur plaats in het gemeentelijk paviljoen van Dénia.