Historische overwinning van het Romany Reale-hoortoestel bij El Racó de David Bar Café (20-2)

Mei 30 van 2019 - 09: 42

Het Reale-Audífonos Romany-team behaalde dit weekend en de afgelopen jaren de grootste overwinning van het huidige seizoen van de Acydma regionale zaalvoetbalcompetitie, met maar liefst 20 doelpunten tegen de Café Bar el Racó de David de Dénia, die hij won met 20 tegen 2 .

Het resultaat weerspiegelde wat er werd ervaren op de baan, waar er maar één team was, dat van de verzekeringsmaatschappij, dat duidelijk maakte dat het superieur was aan een team dat het slechts het eerste kwartier kon volhouden. Bij rust vertrok het verzekeringsteam met een voorsprong van zes doelpunten. In de tweede helft raakte de doelman van het Dianense-team geblesseerd en moest er een speler worden aangetrokken, omdat de versterkingen op de bank bijna op waren. Alleen met de vijf spelers op het veld duurde de clash eeuwig, die van de verzekeringsmaatschappij wisten nog 14 goals te scoren.

Peluquería Stilos Ràfol wist deze dag in Hotel Nou Romá van de rust te profiteren om zich op de tweede plaats in de tafel te positioneren, slechts drie punten achter het team van de verzekeraar, nadat hij het team van Els Poblets met 3 had gewonnen, zij het met meer problemen dan verwacht. tot 1.

Van haar kant, Bodegas Xaló Ademar Dénia werd met 5 tegen 3 opgelegd in een wedstrijd waarin er veel wisselingen op het scorebord stonden. De Xara Iconnect won, zij het met meer problemen dan verwacht Balearia van 6 tot 4. De wedstrijd tussen Restaurante La Fontana de Jávea en Casa Llobell de Ondara eindigde in een gelijkspel (2-2). Bar Appetitoso en Bar Colom deelden de punten na een gelijkspel op 3, in een zeer levendige wedstrijd waarin de twee teams op zoek waren naar de drie punten.

Op deze dag werden de wedstrijden van Mik Mik en Construcciones Gonzalez Barber en Futsal Pedreguer en Bodegas Aguilar uitgesteld.

Op de eerste plaatsen van het klassement is er geen nieuws, aangezien Reale Audífonos Romany aan kop gaat met 82 punten, gevolgd door Peluquería Stilos Ràfol met 79. Iets verderop, op de derde plek, staat Hotel Nou Romá met 76 punten. Van deze drie teams is degene die eindelijk de langverwachte titel van landskampioen zal winnen.

Het topscorersklassement wordt aangevoerd door de speler Igor Díaz, van Hotel Nou Romà met 73 doelpunten. Het hoogst scorende team is de verzekeringsmaatschappij, die 189 goals heeft gescoord, en de minst verslagen Peluquería Stilos, met 40 tegendoelpunten.