Fantastische uitvoering door Dénia Básquet in de finale van de Lliga Valenciana

05 oktober 2015 - 01: 28

Dénia Basketball Hij wist vier van de vijf finales van de Valenciaanse Liga te winnen waaraan hij dit weekend deelnam, georganiseerd door de Basketball Federation van de Valenciaanse Gemeenschap in het Pau Gasol-paviljoen in Alfas del Pi. De vijf MVP-prijzen van de wedstrijden gingen naar spelers van de Dianenses-club.

Dénia Basketball Alevín Vrouwelijke kampioen Lliga Valenciana

Vrouw Alevin: CB Pedreguer 10- Dénia Básquet 60

De meisjes van Jezus Pantojo De game begon een beetje nerveuze omstandigheid dat CB Pedreguer misbruik maakte van het vechten tegen jou en het moeilijk maakte voor Dianenses.

Vanaf de tweede periode namen de verschillen toe, het scorebord werd definitief gesloten in de vierde periode, wat samenviel met de beste minuten van Elena Sanz, die werd gekozen als de beste speler van deze wedstrijd.

Male Alevín: Lope de Vega Benidorm 51- Dénia Básquet 53

De jongens van Rubén Velázquez moesten extra tijd uittrekken om een ​​rivaal te verslaan die bekend staat als Lope de Vega Benidorm, met wie ze vorig jaar in de play-offs waren gekruist voor de jeugdtitel van de 1e zone en dezelfde baan in de promotie FAP naar niveau 1 met verdeling van overwinningen.

Het was een erg leuk spel en zeer goed gespeeld door beide partijen, waarin degene die het meeste fortuin had in de laatste momenten zeker de overhand had, aangezien beiden het grote talent dat ze koesteren toonden en de overwinning verdienden.

De beste speler in de finale was Dianense Alejandro Arcones.

Mannelijk kind: CB Benidorm 38- Dénia Básquet 99

Uitstekende prestaties van de Dianenses-spelers van 2002 die hun rivaal geen optie gaven dankzij hun aanvallende zelfvertrouwen en grote betrokkenheid achter dat schot schoten de verschillen van start tot finish in hun voordeel.

De MVP van de wedstrijd was Dianense Marc Nadal.

Vrouwelijke Cadet: CB Teixereta Ibi 48- Dénia Básquet 57

Ibi's team bleek een taaie, goed georganiseerde rivaal te zijn die Dénia Básquet pas in de laatste tien minuten van de wedstrijd op het scorebord liet stijgen.

De dianenses wisten hoe ze een dag waarop het niet goed ging konden overwinnen en een waardevolle overwinning behaalden die hen versterkt en een seizoen lanceert dat belangrijk kan zijn.

Andrea Ponce MVP

Andrea Ponce werd geïdentificeerd als de meest opvallende speler van de wedstrijd.

Senior Man: CD ONIL 67- Dénia Básquet 59

De wedstrijd die de Lliga Valenciana Senior Masculino sloot, werd in de eerste acht minuten geëvenaard, waarna Onil zowel zijn verdediging als zijn percentage in de externe lancering verbeterde om een ​​gat in het scorebord te openen dat zou worden verlengd tot het bereiken van de pauze (43 -29).

Toen het spel eenmaal was hervat, was Dénia Básquet uitstekend in verdediging, verbeterde hij zijn rebound en gaf hij geen gemakkelijke schoten aan zijn rivaal, argumenten die hem ertoe brachten dichter bij het scorebord te komen en twee keer uit zijn rivaal te dwingen.

De wedstrijd, hoewel deze altijd werd gedomineerd door CD Onil, werd pas op het laatste moment beslist toen de Dianenses met zes achterstandspunten twee aanvallen misten om te naderen en druk zetten op hun rivaal die, integendeel, uiteindelijk voor het resultaat zorgde.

Dianense Jordi Soler werd gekozen als beste speler in de finale dankzij 20 punten en 9 rebounds.