CFS Sea Dénia-schandaal over CFS San Blas Sax (13-1)

November 04 van 2018 - 13: 26

Het debuut van CFS Mar Dénia had niet beter kunnen zijn voor hun fans in het League-kampioenschap in de XV Third Division-groep. Ze versloegen CFS San Blas Sax op schandalige wijze met 13-1, voor een publiek dat hun team bij elk doelpunt toejuichte.

Het gemeentelijk paviljoen van Dénia registreerde een goede sfeer met de aanwezigheid van bezoekende fans die een bus vulden.

Álex Pla slaagde erin om de vier dubbele strafschoppen te scoren die hij had

De jongens onder leiding van Óscar García gingen naar zijn verhaal, ze verplaatsten de bal met succes en zochten altijd naar verdedigende gaten. In minuut 6 opende Toni Tent het bezoekersslot. Twee minuten later was het Nico die er 2-0 van maakte.Te midden van de verwarring van CFS San Blas Sax werd er door Curro 3-0 van gemaakt. Een minuut later, door een onoplettendheid van de lokale verdediging, viel het eredoelpunt van de bezoeker, gescoord door David García.

De vreugde op de bezoekersbank duurde niet lang, want in diezelfde minuut scoorde Alex Pla 4-1.Met totale superioriteit op het veld gingen de lokale bevolking verder tegen een rivaal wiens zenuwen tussen hen tot de ondergang leidden. Curro maakte er 5 tegen 1, Toni Tent maakte er 6 tegen 1 en toen kwam het Alex Pla-festival die de vier dubbele penalty's scoorde die hij lanceerde. Het kwam tot rust met 10 tegen 1.

In de tweede helft vertraagde hij

De tweede helft begon met alles wat beslist was, met de bezoekers meer gesloten en met een verandering in het doel die zeer merkbaar was. Doelman Antonio Aracil voorkwam met zijn goede tussenkomsten dat de winst ruimer werd.

Met een lager tempo bleef de controle over de wedstrijd bij de lokale bevolking en scoorde Nico het eerste doelpunt van de tweede helft. Desondanks behielden de bezoekende spelers die op de baan waren hun eer, tegen een CFS Mar Dénia die bleef scoren via Toni Tent en Juanjo, die degene was die de laatste hand legde aan een middag vol doelpunten.

Met deze overwinning blijft de ploeg onder leiding van Óscar García samen met Ye Faky FS het leidersklassement aanvoeren. Aanstaande zaterdag speelt het team van CFS Mar om 18 uur weer thuis tegen CFS Racing de Novelda “B”.