Het spel van de dag viel aan de kant van Stilos Ràfol door de Reale Romany Hoortoestellen van 7 te winnen bij 2

11 oktober 2018 - 06: 58

De wedstrijd van de vierde dag in de regionale competitie van Acdyma werd gespeeld in het Ràfol-paviljoen tussen Peluquería Stilos Ràfol en Reale Audífonos Romany. Een clash tussen twee klassieke teams die altijd strijden om de landstitel. Bij deze gelegenheid ging de overwinning naar de huidige landskampioen, Peluquería Stilos Ràfol, 7-2.

Zeer dynamisch en levendig spel zoals gewoonlijk elke keer dat deze twee teams elkaar ontmoeten. Veel respect tussen beide formaties en de eerste duidelijke kansen waren voor de lokale bevolking. De doelman Bofí voorkwam met enkele goede ingrepen dat het doelpunt er niet van kwam.

Naarmate de minuten verstreken, vlakte het spel af en verscheen de figuur van de lokale doelman Bartolo, die niet minder wilde zijn dan zijn collega en ook stopte met zijn ding. De Amsterdammers gingen op voorsprong met een doelpunt van Nilo.Met de 1-0 kwam voor iedereen de welverdiende rust.

Aanvallend spel in de tweede helft

In de tweede helft kwamen de Amsterdammers weer op voorsprong door een doelpunt van Menacho. Nico Bertó verkleinde de verschillen op het scorebord. Xavi maakte er 3-1 van voordat Nico Bertó zijn team weer dichterbij bracht, waardoor het 3-2 werd.Nilo scoorde opnieuw voor de lokale bevolking, 4-2
Er waren nog negen minuten te gaan en Reale Audífonos Romany kwam uit met een speler-doelman, in drie steals op het middenveld wist Stilos nog drie goals te realiseren.

H Nou Roma geeft niet op

In de rest van de wedstrijden van de dag is het vermeldenswaard de krappe overwinning van H Nou Roma met 4-3 tegen Constr. González Barber, met wat ze doorgaan als coole leiders.

Xara Innconect zet zijn gestage tempo voort en versloeg Bar Apetitoso thuis met 4 tegen 8. In het duel tussen Ondara-teams ging de overwinning naar B Aguilar die Casa Llobell versloeg met 1 tegen 3. Ademar versloeg Folixa met 4 tegen 1. Terwijl B Xaló voerde zijn wedstrijd tegen Els Poblets uit met een 3-1 overwinning.

Futsal Pedreguer verhoogde de crisis van AgroBenissa, die hij met 5-1 afsloeg.De meest gelijkmatige wedstrijden waren de wedstrijden die werden gespeeld; mik mik en Balearia, met overwinning voor die van de rederij met 3 tegen 4. Ook totale gelijkheid in Rte La Fontana en El Racò de David, met overwinning voor laatstgenoemde met 2 tegen 3.