CFS Dianense kon niet met Ibi FS (1-6)

Januari 22 van 2020 - 12: 51

De slachtoffers waarmee hij werd geconfronteerd CFS Dianense de botsing tegen de Ibi waagde het dat het ingewikkeld zou worden. De dianenses misten Ferrando en Borja, dat werd genoteerd op het circuit waar de Ibi FS superieur was en met 1 op 6 won.

Het spel begon met de zeer onnauwkeurige dianenses en fouten maken waar de ibenses gebruik van maakten om 0-3 te krijgen. De dode tijd lijkt de lokale bevolking te hebben gewekt, maar de bezoekers, zeer succesvol in het gezicht van het doel, bereikten hetzelfde voor de pauze.

Bij de hervatting kwamen de dianenses naar buiten met een goed imago en inzet van hun spel. Vrucht daarvan kwam enkele keren om afstanden te verkleinen, maar de rivalen maakten gebruik van de nadelen om het spel te veroordelen.

Dit weekend bezoekt CFS Dianense CFS Castalla, in een wedstrijd die zaterdag om 18 uur wordt gespeeld.

Versla de jeugd voor een geweldige Aspe FS

De jeugd van Dianense leed een daverende nederlaag tegen Aspe FS om thuis te vallen met 2 tot 6. De bezoekers waren aangesloten en bereid om het spel te nemen. Dit betrapte de Dianenses op hun hoede, die de drukte van hun rivaal niet kon stoppen.

In een paar minuten scoorde Aspe vier doelpunten, terwijl de lokale bevolking het moeilijk had om balbezit te houden, maar naarmate de minuten voorbijgingen, naderden ze het rivaliserende doel en veroorzaakten gevaar.

De bezoekende doelman was verantwoordelijk voor het voorkomen van kortere afstanden. Voor de pauze bereikte Aspe nog twee doelpunten.

In het tweede deel kwamen de uitgereikte pluggen uit en boden hun beste versie aan. Ze waren erg gericht op verdediging en wendden zich tot de aanval op zoek naar het doel. Mengual's heeft zelfs twee doelen bereikt. Dit was een van de wedstrijden waarvan Dianenses wist dat het moeilijk zou zijn om te trekken, omdat Aspe op de derde plaats staat in het klassement.

Dit weekend ontvangen de jongeren de CFS Futsal Ibi.