De CD Dénia keerde terug naar het overwinningspad door FC Canalense (3-0) te winnen

Februari 28 van 2016 - 19: 16

El CD Dénia Hij keerde terug naar het pad van de overwinning door FC Canalense door 3 naar 0 te winnen. De clash speelde in de Het veld van Diego Mena Hij domineerde het gebouw gedurende negentig minuten.

Borja schiet op doel

De dianenses vertoonden nervositeit en angst tijdens het begin van de bijeenkomst. Veel fouten in de passen en het gebrek aan precisie in de laatste meters zorgden ervoor dat de angst toenam.

De bezoekers toonden hun situatie in de degradatiezone, dat wil zeggen, ze waren een team met weinig voetbal en beperkt zowel technisch als fysiek. Ze gaven geen problemen achter Dianense en wijdden zich alleen toe aan het doorbreken van het tempo van hun rivaal op basis van fouten.

In de 33-minuut profiteerde Renzo van een bal in de diepte om de bezoekende keeper te verslaan. Met de 1 naar 0 op het scorebord staat het team dat wordt uitgevoerd Juan Carlos Signes Hij liet meer los. Het team van groguet ontbeerde echter om meer de bal te hebben en op zoek te gaan naar de tickets per band. Tijdens de pauze arriveerde 1 bij 0 op het scorebord.

Álvaro Guzmán keeper van CD Dénia

Bij de hervatting nam het lokale domein toe en na vijf minuten Carlos Ribes zet een goede voorzet vanaf links dat Panucci op het einde van het doel voorbij is. Met het tweede doelpunt Dianense werd het spel een monoloog met de groguets als protagonisten.

In de minuut 79 centreert Céspedes dat Borja heeft gesplitst zonder de bal naar de bodem van de mazen van FC Canalense te laten gaan. Een derde doel dat de schokbeslissing heeft ondertekend. De rest van de minuten tot het einde waren onbelangrijk met nauwelijks gevaar.

Op het einde een duidelijke triomf voor de CD Dénia die hem terugbrengt naar promotiepromotieposities. De game was niet goed, hoewel het belangrijkste was om opnieuw te winnen.

Technisch

CD Dénia: Guzmán, Cardona, Carlos Ribes (Céspedes 70 '), Gervasio, Panucci, Paco, Sito, Alberto (Josep 64 '), Miguel (Nico 53'), Renzo en Borja.

FC Canalense: Luiso, Javier (Andrés 46 '), Pepe, César, Adrián, Nadal, Vicent, Eusebio, Climent, Richart (Fermín 57') en Insa.

doelen: 1-0 Renzo 33 ', 2-0 Panucci 50' en 3-0 Borja 79 '.

Scheidsrechter: Pascual Fermoso, vermaand met geel de lokale bevolking, Carlos Ribes en Renzo, en bezoekers, Pepe, Adrián, Eusebio en Climent.