De CD Dénia viel in de minuten van verlenging in Cocentaina met 3 tot 2

09 oktober 2016 - 22: 08

De zesde competitiedag in Groep III van Preferente was pijnlijk voor de CD Dénia die tijdens zijn bezoek aan het veld viel in de tijd van verlenging "La Morera"van Cocentaina met 3 tegen 2.

Het spel begon met het dominante en pushende lokale team, waardoor CD Dénia zijn balcontrolespel niet kon spelen. Aankomsten in het Tonet del Contestano-gebied waren meer met geweld dan per wedstrijd. Voordat Cabe om een ​​kwartier arriveerde, moest hij vanwege een blessure het blessuregebied verlaten en Céspedes in zijn plaats betreden.

Naarmate de minuten verstreken, regisseerden de mannen Juan Carlos Signes degenen die meer balbezit begonnen te krijgen. Javi's kattenkwaad leverde Dénia een doelpunt op. In de 25e minuut tekende de middenvelder al snel een vrije trap op het middenveld toen hij de voorwaartse doelman, de bal na het raken van de lat en de doelman zelf binnen zag komen. De vreugde duurde niet lang voor het team van de Marina Alta, want drie minuten later slaagde de lokale Diego erin om de tafels terug op het scorebord te krijgen. Een doelpunt dat het Groguet-team desoriënteerde en opnieuw overleverde aan de genade van hun rivaal. Contestano profiteerde van deze verwarring, in minuut 34 had zijn doelpuntenmaker, Imanol, gelijk om de Dianense-doelman, Tonet, te verslaan. Met deze 2 tegen 1 was de rust bereikt.

Elf van de CD Dénia in Cocentaina

In de hervatting bracht de Dianense-coach twee wijzigingen aan waardoor Renzo en Panucci zich inschreven op zoek naar een meer aanvallend team. Desondanks was het Contestano die dicht bij het maken van het derde doelpunt was, in een schot van Diego dat in het hout van het doel van Tonet crashte.

De dianenses hieronder op het scorebord beheersten het spel meer, maar zonder teveel duidelijke scoringskansen te creëren. In de 71e minuut zorgde de uitsluiting door een directe rode kaart van de lokale Javi ervoor dat de bezoekverwachtingen toenamen door te spelen in numerieke superioriteit. Vanaf dat moment stopten de lokale bevolking het spel met fouten en onderbrekingen waardoor de wedstrijd uit de pas liep.

CD Dénia bleef druk uitoefenen op zijn rivaal en bereikte met gevaar de tegenpartij. In de 78e minuut werd een hoekschop van Panucci onderbroken door Jordi onder aan het doel van Marcos. Met de stand om twee op het scorebord waren de laatste minuten van de wedstrijd van het team onder leiding van Signes. De dianenses gingen voor de wedstrijd, maar het waren de lokale bevolking die in de 93e minuut de overwinning behaalde dankzij een schot van Imanol.

Een zeer pijnlijke nederlaag voor de Dianense-expeditie die op de dertiende plaats blijft staan ​​met 6 punten voordat hij de volgende dag UD Oliva ontving.

Contestano-cd: Marcos Mataix, Pablo Verdú, Isra, Adrián Ferri, Diego Vicedo (Julián, 73 ′), Palací (Mateo, 72 ′) (José Payá, 89 ′), Imanol, Sergi (Payá, 78 ′), Vila, Javi en Capsir .

CD Dénia:Tonet, Cabe (Céspedes, 16′), Nico, Cristian, Jordi, Paco, kasteel, Juan (Panucci, 46'), Ferran, Javi en Borja (Renzo, 46').

doelen: 0-1, Javi (24 ′); 1-1, Diego (27 '); 2-1, Imanol (33 '); 2-2, Jordi (78 ′); 3-2, Imanol (93 ').

Scheidsrechter: Beneite Marco. Hij vermaande de lokale bevolking Diego Vicedo, Sergi, Palací, Adrián Ferri, Mateo, Payá, Imanol, coach Juanjo Martínez en verdreef Javi. Aan de bezoekende kant vermaande hij Nico, Cristian, Javi, coach Juan Carlos Signes.