Dénia Futsal voltooit het seizoen en wint de Inter Movistar "B" (5-2)

Mei 21 van 2017 - 09: 00

El Dénia Futsal sluit het seizoen af ​​door Inter Movistar "B" te winnen, door 5 naar 2. De clash die werd betwist in het gemeentepaviljoen van Ondara dat een goede entree registreerde begon op een veeleisende manier. De Dénia Futsal sprong op het spoor met een banier om de aankomst van de trein naar Dénia te ondersteunen. De eigen burgemeester van Dénia, Vicent Grimalt, aanwezig in de wedstrijd voegde zich bij het verzoek van het zaalvoetbalteam.

De game begon met wat verwarring aan de kant van Dianense, hun spelers vonden hun plaats op het veld niet. De Madrileños met een zeer hoge druk verhinderden de goede uitgang van de bal van het lokale team. De minuten gingen voorbij zonder dat er gelegenheden werden gecreëerd in beide gebieden.

Het bezoekende team dat loopt, Riquer, nam de controle over de bal, waardoor hij zijn rivaal niet kon troosten op het veld. In de 10-minuut ging Inter Movistar "B" door op het scorebord in een verdedigende fout van de lokale bevolking. Dit veroorzaakte zowel verlegenheid bij de spelers die hij leidt Javi Arnau. De lokale bevolking had goede kansen die werden gedwarsboomd door een succesvolle Roque die onder de clubs de doelpunten voorhield.

In de 15-minuut raakte Álex Pla een sterke trap die door de doelman van Madrid gleed en 1-1 gelijk kwam te staan. Met deze marker kwam tot rust.

Dianense reactie in het tweede deel

In de tweede helft kwamen de bezoekers beter gepositioneerd op de baan. Ze verdronken met hun druk naar de dianenses die met lange ballen moesten spelen om eruit te komen. Fruit van het beste spel, in de 4-minuut kwam de 1 bij 2, het werk van Marquina. Dit doel wekte de lokale bevolking die vanaf dat moment een mars naar zijn spel zette.

Met goede bewegingen van de bal keren de dianenses terug om het spel te betreden. In de 34-minuut plaatste Mika de tafels terug op het scorebord. Dit zorgde er zowel voor dat de bezoekers nerveus werden gemaakt om op een boze manier te protesteren tegen de scheidsrechters. Fruit van een van hun protesten werd een speler van Inter Movistar verdreven door dubbel geel.

Dénia Fútsal maakte gebruik van de numerieke superioriteit om de 3 naar 2 op het scorebord te zetten, dankzij het doel van Ferrán. Nadat alle spelers hersteld waren, keerde het bezoekende team in slechts enkele seconden terug om bij vier troepen op schema te blijven om een ​​andere man te verdrijven. In superioriteit arriveerde de 4 in 2, het werk van Toni Tent.

Met de bezoekers gestoord met de scheidsrechters, arriveerde de uitzetting van de technicus, Riquer. Terwijl de Dénia Futsal vreemd aan de provocaties bezoekers was gewijd aan het verplaatsen van de bal. Met nog drie minuten te gaan, zetten de lokale spelers een keeper. Het goed verdedigde gebouw in verdediging deed niet moeilijk. In de 37-minuut stal Pablo Tarín een bal en gooide een leeg doel waardoor de 5 naar 2 ging. Met deze markering werd het einde van de schok bereikt.

Alle spelers van Dénia Futsal bedankten het publiek voor de ondersteuning tijdens deze wedstrijd en het hele seizoen. Het team is teruggekeerd om een ​​goed seizoen neer te zetten en herhaalde de vijfde plaats in de klassering van Groep IV van Tweede Klasse "B" die vorig jaar moest worden behaald.